Yanlis gormussun kardesim tek yerde isaret vargrasviti ustam tasın her iki ucundada işaret var .gözüküyor .yanlışmı gördüm .ilk fotoda
Aynen ustam giris sol taraftan2.resme göre resmi çektiğin yerde sol kolunun altında girişin var
Erdem ustam senden zulkarnyn bahsettigi erdemmisin2.resme göre resmi çektiğin yerde sol kolunun altında girişin var
Nasıl bir Erdem'den bahsetmiştiki?Belkide yaptığımız güzellikleri unutamadıErdem ustam senden zulkarnyn bahsettigi erdemmisin
grasviti
Tilsim cozulur erdem arkadasim yardim ediyor felan diye bir paylasim yapmisti ismini yorumda yazmistim nikiniNasıl bir Erdem'den bahsetmiştiki?Belkide yaptığımız güzellikleri unutamadıŞaka biryana kime iğne ucu kadar bir iyilik yaparsan o yaptığın iyiliğin kat ve katı Allah Teala tarafından sana verilir diye bir şey hatırlıyorum ve kendimde bunu huy etmişim bu yüzden elimden gelen neyse o kadar yapmaya çalışıyorum ustam
Tılsım çözme yeteneğim olsa keşke kendi yerlerimdeki tılsımları çözerdim,O başka Erdemden bahsetmiştirTilsim cozulur erdem arkadasim yardim ediyor felan diye bir paylasim yapmisti ismini yorumda yazmistim nikini
grasviti