Aleyküm selam ustam;Çok şey çıkar,hiç bir şey çıkmaz.Üzeri temizlenmiş resmini görebilseydik (dörtbir yanı ile birlikte).Daha önce kurcalanmış mı yoksa bâkir mi? Fikir sahibi olur ve sizi yönlendirirdik.Selam ile.selamlar ustalar bir yerde sofra taşı görmüştüm şimdi üzerine biraz toprak gelmiş üzerinde neolması gerekiyorsa var hafif meşlli birnyerde acaba burdan bişiy çıkarmı ustalar
wolf 52 ustam yanında değilde üst kosmında bi kaya vardı lakin ordan yol geçince kaya falan kalmadı taş mailli yerde aşşası düzlük ddereyle talın arası yaklaşıkbeş yüz metre var sadece taşın olduğu yerdeişlem yapılabilir aşşaki kısımlar ev doldu yerleşim oldu yani o yüzden taşın yakınında bişiy varsa bakılabilir uzaklarda araştırma yapılması gerekiyorsa kalsın.sana ve diğer ustalra tşk ediyorum değerli yorumlarınız içindere yakın nokdalarda yada kenarında olur ekseriyetle,ustalar söylemişler, benim sormak istediğim bu sofra taşının yanında başka bir kaya varmı olması gerek yüksekcedir az... kap kacak bakır çıkar ordan.....resimlerseniz sofrasını ve civarını şelalesini, aşağıda değermenini,,, karşısındaki yığmasını devamı gelir...