Sofra Taşı

Sado6161

Kullanıcı
selamlar ustalar bir yerde sofra taşı görmüştüm şimdi üzerine biraz toprak gelmiş üzerinde neolması gerekiyorsa var hafif meşlli birnyerde acaba burdan bişiy çıkarmı ustalar

hamzadan

Kullanıcı
selamlar ustalar bir yerde sofra taşı görmüştüm şimdi üzerine biraz toprak gelmiş üzerinde neolması gerekiyorsa var hafif meşlli birnyerde acaba burdan bişiy çıkarmı ustalar
Aleyküm selam ustam;Çok şey çıkar,hiç bir şey çıkmaz.Üzeri temizlenmiş resmini görebilseydik (dörtbir yanı ile birlikte).Daha önce kurcalanmış mı yoksa bâkir mi? Fikir sahibi olur ve sizi yönlendirirdik.Selam ile.

MAVRAN

Vip Üye
Sofra taşı ve birşey çıkarmı, eğer sofra taşıysa edepimden susarım. Küçük bir cep harclıği ve çok şey çıkarda çıkartabilirsiniz.

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
herzaman dediğimiz gibi foto olursa daha sağıklı yorumlar olur
bu şekilde sizi zor durumda bırakmamak gerek diye düşünüyorum ustam.

Sado6161

Kullanıcı
Tşk ustalar yorumlar için eet resim yok bu sofra taşını artvin şavşat ilcesinde gördüm ozaman acemiydim fazlasıyla pek gaile bile almadım yol vururlmuş hemen altında kalıyor üzerine toprak gelmiş şimdi banna uzak ama yaza takın olur inşallah bunun neresine ne şekilde bakmalıyım maşlli bir yerde karşı kısmı alabildiğine ova yeryerağaçlıklarda var büyüklü küçüklü baya aşşada kuyu ırmak vs.

wolf_52

Kullanıcı
dere yakın nokdalarda yada kenarında olur ekseriyetle,ustalar söylemişler, benim sormak istediğim bu sofra taşının yanında başka bir kaya varmı olması gerek yüksekcedir az... kap kacak bakır çıkar ordan.....resimlerseniz sofrasını ve civarını şelalesini, aşağıda değermenini,,, karşısındaki yığmasını devamı gelir...

Sado6161

Kullanıcı
dere yakın nokdalarda yada kenarında olur ekseriyetle,ustalar söylemişler, benim sormak istediğim bu sofra taşının yanında başka bir kaya varmı olması gerek yüksekcedir az... kap kacak bakır çıkar ordan.....resimlerseniz sofrasını ve civarını şelalesini, aşağıda değermenini,,, karşısındaki yığmasını devamı gelir...
wolf 52 ustam yanında değilde üst kosmında bi kaya vardı lakin ordan yol geçince kaya falan kalmadı taş mailli yerde aşşası düzlük ddereyle talın arası yaklaşıkbeş yüz metre var sadece taşın olduğu yerdeişlem yapılabilir aşşaki kısımlar ev doldu yerleşim oldu yani o yüzden taşın yakınında bişiy varsa bakılabilir uzaklarda araştırma yapılması gerekiyorsa kalsın.sana ve diğer ustalra tşk ediyorum değerli yorumlarınız için

FENERLi

Vip Üye
Devam et dere aşağıda OMEGA yapar burayıda incele, sofranın parası var sağlam ama!!!

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ama diyerek bitirmişsin fenerli ustam.
delikanlı şimdi hep merakta kalacak.
yap bir abilik güzel ağzından amasız bir kaç cümle duysun.
bu vesile ile bütün üyelerimizde öğrenmiş olur hayıra girersin inşaallah.

Üst Alt