Ersan ustam konuya dahil olduğun için Teşekkür ederim,Burada öyle mezar işareti bulamazsın çünkü burası bir mahzen girişiUstam doal bir yer guze carpacsk bir isaret huremedim.
Ersan ustam konuya dahil olduğun için Teşekkür ederim,Burada öyle mezar işareti bulamazsın çünkü burası bir mahzen girişiUstam doal bir yer guze carpacsk bir isaret huremedim.
Kervan ustam,bu konuyu uzatmamak adına gereken bilgiyi paylaşmadım,Merak sadece mahzenin girişiydi,Tabiki eksik bilgi ile yola çıkılmaz,yoksa burada 4 resim değil en az 14 resim eklemem gerekirdi,Yinede değerli düşüncelerinden dolayı Teşekkür ederim,Allah Teala razı olsun,Hadi biraz açıklık getireyim benim Kablunbağa adlı konumda kablunbağa'nın altı oluyor burası,ön kısmından gircek olsaydık tuzak vardı,tuzaksız girişide burası,Kuyruğunun altı bizi buraya yönlendirdiustam çok özür dileyerek söylüyorum yanlış anlamayın ama duvara bakarak bi yorum yapamayız.öncelikle nasıl bir yerde çalışma yapılmış(mağara,yığma vs? 2-işaretler nelerdi? 3-toprak,kil,kaya,horasan veya katmanlar nelerdi? mavran ustamında dediği gibi orda büyük bir insan silüeti var. eğer resmin açısı yanıltmıyorsa insan kafası şifreyi verir. bu kafalardan çok gördüm, ben baktığı yer veya arkasıdır. görünüşe göre ana kayanın altına doğru inilmeye çalışılmış. eğer emare çıkmıyorsa aşağıya inmenin bi anlamı yok .emare varsa devam edilmeli.duvarlara iyi bakın üçgen oyma veya kabartma olabilir. kolay gelsin
Sevindim resmin açıldığına horasanlı yer evet var gibi,tam anlamıyla çözmek için tuz ruhumu dökmek gerekiyor,eğer öyleyse şu soruyu sormam gerekiyor,tuz ruhunu nereye dökersen dök köpüren bir madde,Nassıl anlayacağız?Horasanlı yerler vargibi iyi inceledinmi usta
Çok Teşekkür ederim ustam,Aynı düşünceyi paylaşıyoruz,İnşaAllah düşüncelerimiz doğrudur,3.resim yani Goril kafasının altından olması gerekiyor,2mt inildi buradan fakat çıkan malzeme su üzerinde bulunan katman çıkmakta sürekli acaba yanlış işmi yapılmakta,Kayadan da olamazmı acaba bir delik?Kıymetli Ustam,
Yaptığınız açıklamalardan konuya biraz daha vakıf oldum.
Giriş, zeminin altındaki boşluktan. Yani bir kod daha aşağıya inmeniz gerekiyor.
Ben daha önce bu şekilde 2 yer gördüm. İkisinde de aynıydı.
Burada da sistem aynıysa durum bu kıymetli ustam.
Aşağı inince nemli yer su tuzağının bulunduğu yer. Bunun zıddı istikametinde işlem yapmak gerekecek.
Kıymetli yer, zahmetli yer. Sabredenler ancak başarır ustam.
Allah cc kolaylıklar ihsan etsin.
Usta suylabakSevindim resmin açıldığına horasanlı yer evet var gibi,tam anlamıyla çözmek için tuz ruhumu dökmek gerekiyor,eğer öyleyse şu soruyu sormam gerekiyor,tuz ruhunu nereye dökersen dök köpüren bir madde,Nassıl anlayacağız?
Usta senhalen ordamısın hallettin sandıkKervan ustam,bu konuyu uzatmamak adına gereken bilgiyi paylaşmadım,Merak sadece mahzenin girişiydi,Tabiki eksik bilgi ile yola çıkılmaz,yoksa burada 4 resim değil en az 14 resim eklemem gerekirdi,Yinede değerli düşüncelerinden dolayı Teşekkür ederim,Allah Teala razı olsun,Hadi biraz açıklık getireyim benim Kablunbağa adlı konumda kablunbağa'nın altı oluyor burası,ön kısmından gircek olsaydık tuzak vardı,tuzaksız girişide burası,Kuyruğunun altı bizi buraya yönlendirdi