Su problem

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Ben olsam bu tür yerlerle asla uğraşmam.
6-7 metre aşağıda kiremit tuğla küp parçaları çıkması gayet doğal.
Daha once onlarca kez yazdığımı hatirliyorum:

YERYUZUNUN DUZ VE CUKUR YERLERI HER 100 SENEDE ORTLAMA 20-30 CM. TOPRAKLA DOLAR.
BOYLE BIR YER 2000 SENEDE 6-7 METRE TOPRAKLA DOLMUŞ OLUR.

Bu söylediğime delil olarak da Konya'daki Selçuklu ve Osmanlı döneminde yapılan günümüze ulaşan camilerden ve türbeleri örnekler vermiştim. Konya merkezdeki Iplikci Cami şu anki koddan yaklaşık 3 metre aşağıda olup merdivenlerde inilir. Osmanlı'dan kalma camiler 1 metre aşağıdadır bu günkü koddan.

Ahir zamanda Uluırmak Mahallesinde bahçeli bir eve gitmiştim. Kuyu vurmuşlar. 21 metrede yağ kandilleri çıkmış, onları görmüştüm.

20 metre kuyu vurursa kiremit parçaları çıksa da bir kıymeti yok. Bu mesafede oda tespiti yapilsa da çok önemli değil. Önemli olan o odanın içinde ne var?
Bunun tespit edilmediği hiçbir yerse çalışma yapılmasını uygun bulmam.
Bu bakış açısıyla işlem yapmak dipsiz bir kuyu, kısır bir döngüdür.

Bu tür yerler ve işlem çok büyük bir tehlikedir. En kiymetli şey sağliktir, hayattır. Risk olan yerde işlem yapmak akıllıca hareket tarzı değildir
Bence kapatın burasını.
Dağlara tepelere bakın.
Kayalık alanlarda gezin.
İşaretler bulun.
Bu işaretleri cozmek ve işlem yapmak daha tehlikesizdir. Daha zevklidir.

Adem yurdakul

Kullanıcı
Ben olsam bu tür yerlerle asla uğraşmam.
6-7 metre aşağıda kiremit tuğla küp parçaları çıkması gayet doğal.
Daha once onlarca kez yazdığımı hatirliyorum:

YERYUZUNUN DUZ VE CUKUR YERLERI HER 100 SENEDE ORTLAMA 20-30 CM. TOPRAKLA DOLAR.
BOYLE BIR YER 2000 SENEDE 6-7 METRE TOPRAKLA DOLMUŞ OLUR.

Bu söylediğime delil olarak da Konya'daki Selçuklu ve Osmanlı döneminde yapılan günümüze ulaşan camilerden ve türbeleri örnekler vermiştim. Konya merkezdeki Iplikci Cami şu anki koddan yaklaşık 3 metre aşağıda olup merdivenlerde inilir. Osmanlı'dan kalma camiler 1 metre aşağıdadır bu günkü koddan.

Ahir zamanda Uluırmak Mahallesinde bahçeli bir eve gitmiştim. Kuyu vurmuşlar. 21 metrede yağ kandilleri çıkmış, onları görmüştüm.

20 metre kuyu vurursa kiremit parçaları çıksa da bir kıymeti yok. Bu mesafede oda tespiti yapilsa da çok önemli değil. Önemli olan o odanın içinde ne var?
Bunun tespit edilmediği hiçbir yerse çalışma yapılmasını uygun bulmam.
Bu bakış açısıyla işlem yapmak dipsiz bir kuyu, kısır bir döngüdür.

Bu tür yerler ve işlem çok büyük bir tehlikedir. En kiymetli şey sağliktir, hayattır. Risk olan yerde işlem yapmak akıllıca hareket tarzı değildir
Bence kapatın burasını.
Dağlara tepelere bakın.
Kayalık alanlarda gezin.
İşaretler bulun.
Bu işaretleri cozmek ve işlem yapmak daha tehlikesizdir. Daha
Kesin sonuca ulaşmak istiyorsan karot at.Ugraşacagın kadar ugraşmıssın.Emeklerin boşa gitmesin bari
3 tane tünel var diyorsunuz.Şimdi bir yere bir kapıdan girmesi var birde bacadan girmesi var.Bu tünellerin giriş kısmının derinlikleri nedir.Ve sizin eviniz engebeli bir arazidemi.Şöle sölim şayet teyitleriniz gerçekten dogruysa.Tek yolunuz evden girmekse zor iş bunu bildigim ve gördügüm için söylüyorum.Suyu boşaltacaksın eger devamı gelmesse.Belkide su tuzagını patlattın ustalar daha iyi bilir

Sehrimiz düz arazı daglar evımızden uzak ve calıstıgımız yerde yanı 2 yerde kazıdık ıkısı bırı bırınden farklı ,biz işi bilmediğizden dolayı önce odanın üzerınden başladık su çıktı diyer tarafta da çubuklarla başka bır yer çubuklarla bulduk herhalde havalandırmaydı orada da su çıktı faakat yerler katmanlar aynı degıldı degışık değişik ve aslında 4m uzaklıkta demek ıstedım kı orası sankı el işi dogal değilgibi geldı

Adem yurdakul

Kullanıcı
3 tane tünel var diyorsunuz.Şimdi bir yere bir kapıdan girmesi var birde bacadan girmesi var.Bu tünellerin giriş kısmının derinlikleri nedir.Ve sizin eviniz engebeli bir arazidemi.Şöle sölim şayet teyitleriniz gerçekten dogruysa.Tek yolunuz evden girmekse zor iş bunu bildigim ve gördügüm için söylüyorum.Suyu boşaltacaksın eger devamı gelmesse.Belkide su tuzagını patlattın ustalar daha iyi bilir

bacadan denedik yine su ve o su hiç bitmiyor ne azalır nede çoğalır o su ya orayı souk tutmak ıcın yada ıçerı girmemek için yapılmıştır bences
içede olsa tuzağı patlatmış olabilirız fakat biz içeriye giremiyoruz

Unutulmaz

Kullanıcı
bacadan denedik yine su ve o su hiç bitmiyor ne azalır nede çoğalır o su ya orayı souk tutmak ıcın yada ıçerı girmemek için yapılmıştır bences
içede olsa tuzağı patlatmış olabilirız fakat biz içeriye giremiyoruz
Çıkan katmanları at ustalar baksın.Çubukla iş yapmak akıl karı degil.En iyi buldugu şey ya su yada mineral

TRUVA

Admin
Siz orada makina verisine goremi tunel oda diyorsunuz.

drapeta

Kullanıcı
Saygi deger arkadaslar evimin içinde bir oda var diye duşunuyoruz ve çubuklara göre 10 metre derinlikte ve oturdugumuz odanin altinda ,tuneli de bulduk ama tunel 20 metreye yakin uzunlukta ve bahçemizde fakat tünelden girmek imkansiz çünku etrafimiz binalarla sarili.tuneli de yeralti görüntüleme cihaziyla da tehidetik.
Ve odada kazimaya basladik ve 6 metreye kadar kum kil,çok çok ince kum yine kil, yanmiş kum,yine kil ve alto metrede su çikiyor ve yine kum içinde kil var 7 ci metrede havalandirmasi var gibi 80 cm genis 100 cm gore yuksek soyluyor çubuklar
Bana yardimci olabilir mi siniz ve 6ci mettefe kiremit ve testi parçalari çikiyor
Bana yardimci olursanas sevinirim saygilarimi sunarim
selam ustam.. anlatığın bu konu ile alakalı bi çalışma dinlemiştim bölgesi bağcılarda idi.. merakımı bağışla bağcılardamı bu bölge=))

Üst Alt