ustalarımız sağ olsunlar konuyu almış götürmüşler. WOLF ustamın fındık kelimesinden sonra hemşericiliği kabarmış
durdurabilene aşk olsun.
konu sahibi kardeşim,kayayı geniş açılı tam görebileceğimiz bir şansımız olamadı. üçlemelere ustalarımız girmişler de ben bir iki konuya değineceğim. çizdiğim yeri yakından bir şeye benzetebildinmi.
bura da bir çizgi dahi boşuna yapılmadı. bir harita gibi çok anlamlar yüklenmiş. tek mezar tepede diyorsun. başka da var. bir birine yakın çiftli yığma veya küçük yan yana iki tepecik olacak biliyormusun acaba zaymı oldu. onların devamında mezar ve ev yeri. belki bilebilirsin yeri bellidir diye yazıyorum.
tespit ettiğin tünelli odanın,önemi olmalı. ikiye ayrılan tünellerin solu her zaman önem arz eder. ama riskide yüksektir,hatırlatalım.
bunu doğru kabul ediyorum.çünkü tüneller yaklaşık bir m. genişliğinde olur. bu noktada bir tavsiyem olacak,
tespiti yapan kişi, maden tespitini yapabiliyormu. bunu çubukla da yapmak mümkün.
birde derinlik ölçmesini. biliyorsa ,tünelin başlangıç ve odanın üstten ölçümünü alırsa ,işçilik konusunda kolay fikir sahibi olunabilir. tecrübesi yoksa her iki konuyla ilgili konuları incelemenizi tavsiye ederim. şimdilik selametle ...