tamam abı sagol dedıgınızı harfıyyen yaparım
bunu düşünmen bile sözüne sadık olduğunu gösterir kardeşim inşalllahdegerlı ustalar foto cekecem demıstım sıze ve ne yazıkkı cekmedım yani gıdemedım bazı nedenlerden dolayı kusura bakmayın ama yakın bır zamanda cekıp atıcam telafı edecem
eyvallah abı bu kadar yoruyorsunuz kendınızı benım ıcın allah hepınızden razı olsun dogrusu ortagımın yıyenı trafık kazaı gecırdı hastaneye falan gıttık amelyatta aldılar o sırada ona foto cekmeye gıdelım dıyemezdım dogru olmazdı bıde ondan ayrıda gıtmek ıstemıyorum oluyorsa beraber olmaz hıc olsun kısmettır belkı buylesı daha hayırlı olur ınsallahbunu düşünmen bile sözüne sadık olduğunu gösterir kardeşim inşalllah
ustam tam benim ikilemde kaldığım noktaları işaretlemişsiniz.
Komana ustamız heyacanlandırmış ama sadece heyacandan kalmasa iyi olur.
ana kayanın üstünde belirttiğim yerde sanki sol gözü görünen zemine uzanmış bir baş . o nokta ana kayaya birleşikmidir.tavşan neyin üzerine çöreklenmiş anlayalım.
alt traşlanmış yer ve başın baktığı ayni istikamet önem arz ediyor. kayayı ve çevresini geniş açılı bir görebilseydik. kayadan üstte olmayan alt kısımlara gelen yığma benzeri doğal yada dolgulu bir alan varmı gittiğinde incelersin. selametle.