Tavuk Civcileri | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Tavuk Civcileri

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
3225a22e4d0f70f71ee5565d6d0a8f0e.jpg
burda boşluk uygulanması lazım.

ASİAVCI

Kullanıcı
Mevlam hayırlara vesile kılsın ustam kaynanamın uzun yaşamasını istiyorum ama sizinde başarınızı umuyor ve diliyorum tavuk ve civcivlerle ilgili bir çok bilgi dolaşmakta bu bilgi ve rivayetlerden en az benim kadar haberdar olduğunuzdan eminim ben bunları bir kenara bırakıp bizzat görülen malı alınmış tecrübeye dayalı bir bilgiyi vermek istiyorum sisteme uyar veya uymaz araştırmalar bunu ortaya koyacaktır tavuk ve civcivlerin bulunduğu kayada içi boşaltılmış bir kasa hemen kayanın ününde ortaya çıkarılmış bir mezar ve bölgede taş ve mıcır yığmalarıyla oluşturulmuş küçük öbekler ve diğerlerinden farklı olan yığmadan malın alınması şeklinde kıymetli ustam çarpı veya istavroz fark etmez eğer etrafı daire içine alınmışsa nokta burası demektir videodaki 2 35 deki görüntü bana göre tabii değil mevlam yardımcınız olsun emeklerinizi zayi etmesin inşAllah...
lacivert ustad 2. 38 durdur ve iyiçe birkezde benim için bakıver yorumunu bekliyorum selametle

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kıymetli ustam siz burayı yakınen müşahede eden donanımlı bir insansınız ama yinede acaba dememek istiyorsunuz farkındayım ben acizane 238 de civcivleri yemlenirken görüyorum o kaya oraya oturtulmuş ve civcivleride çok güzel bir biçimde resmetmişler bir tablo gibi videodan alıntı yapıp çizimde gösteremedim ama siz farkındasınız umarım dilerim hayırlara vesile olur mevlam yar ve yardımcınız olsun inşAllah...

murathan

Kullanıcı
Ustalar,
Kaç gündür söyleyecem söyleyecem ama çekiniyorum, şu videoyu defalarca izledim. 2.38'deki manzara hakikatten çok şüpheli. Kapama gibi duruyor.
ancak benim de gözüme burası takılmakta. Operasyon devam ediyorsa bir bakmakta yarar var.

AYAN

Kullanıcı
slm.usta yönleri tam olarak belirtebilirmisin.

ECE07

Kullanıcı
Arkadaşlar Sizler emin misiniz Civcivlerin hepsinin aynı yöne baktığına! Bana göre işaretlediğim Civciv ters yöne bakıyor, ayakları açık yürür vaziyette ve üzerinde olmaması gereken (Taşıdığı) bir ağırlık var. Ters yöne baktığını varsayarsak, diğerlerinden farklı olarak kuyruksuzdur. Öncelikle o yönde Tavuğu andıran iri bir kaya bulunmalı, (Bir kısmı toprak altında olma ihtimali yüksek) sonrasında etrafında yine Civciv sayısı kadar benzeri kayaların bulunması gerektiğine inanıyorum. Benim fikrim en değerli noktanın Ters yöne bakan Civcivin bakış istikametin olabileceği yöndedir.

Üst Alt