Yagmur ustam ne dedimi anlamis.
yanlış anlaşılmışım anlaşılan! bu işaret sahte derken genelinden bahsetmedim. bu resimdeki işaret sahte yani adamlar kendileri kopya yapmış servis ediyorlar. bunun gibi onlarcası var çakalların elinde güncelleyip güncelleyip face de servis ediyor sazan arıyorlar.Değerli kardeşim sahte olan yerin parasımı olur.Hemde orjinalini gördüğünü söylüyorsun,burda tezat yokmu.Saygılaımla.
Vay vay vay bee Ustam meğer sen neymişsin. Şiir kitabı falan yazdınmı abi. Tamda, bizim halimizi anlatmışsın ustam ağzına sağlıkİşaretler yalan yüzler sahte,
Dem kalmadı, muhabbet tükendi kadehte,
Gezdik dağbayır, boşa dolandık ,kaldık kederde,
Tükendi hayaller umutlar nerde,
Aman kalp kırmayalım, sonra hesap veremeyiz Ahirette..
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en az 20 yıl definecilik yapanlar şair olabilir. benim 13 yılım daha var şair olmaya! komana ustam definecilikte en üst seviyeye gelmiştirVay vay vay bee Ustam meğer sen neymişsin. Şiir kitabı falan yazdınmı abi. Tamda, bizim halimizi anlatmışsın ustam ağzına sağlık
Yok kardeşim kitap fln yazmadım böyle arada geliyor işteVay vay vay bee Ustam meğer sen neymişsin. Şiir kitabı falan yazdınmı abi. Tamda, bizim halimizi anlatmışsın ustam ağzına sağlık
Valla kervanım bu alemde o kadar çok kaşarlanmış insan tanıdımki bunlar insanı şair de eder yazardaen az 20 yıl definecilik yapanlar şair olabilir. benim 13 yılım daha var şair olmaya! komana ustam definecilikte en üst seviyeye gelmiştir