Yok kardeşim kitap fln yazmadım böyle arada geliyor işte
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Usta bırak gelsin tutma kendini. Yaz
Yok kardeşim kitap fln yazmadım böyle arada geliyor işte
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Usta bırak gelsin tutma kendini. Yaz
Saygıdeğer abim sende de ne hazineler varmış şair gibi döktürmüşsün hakikaten,Ne demiş efendimiz (sav )umut Allah'tan umutsuzluk şeytandandır..Enseyi hiçbir zaman karartmamak gerek ama sen başarabiliyonmu desen nerdeeİşaretler yalan yüzler sahte,
Dem kalmadı, muhabbet tükendi kadehte,
Gezdik dağbayır, boşa dolandık ,kaldık kederde,
Tükendi hayaller umutlar nerde,
Aman kalp kırmayalım, sonra hesap veremeyiz Ahirette..
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlaveten işaretin 40 yada 50mt kuzeyinde 2 tane kayada 2'sininde ölçüleri 72cm olan biri duvar şeklinde,diğeri yere yatık halde içerisine oklava girecek şekilde kayalar önemliBozkurt ustamız zahmet etmiş o veya bu nedenlerden dolayı konu açmış,sahte veya gerçek ayrı bir konu emek verilir yada verilmez diye gerekli bilgilendirme yapıldığını düşünüyorum,Bizlere yakışan bilgilerimizi esirgemeyip yardımcı olabilmek,Bu işarete benzer bir yerle ilgili bildiklerim,21 adım sağında ve solunda 3gen görünümlü kaya ki bu kayaları konum belirtmediğin için şöyle belirtim öne bakan tavuk istikametine yanında durup bakarken sağında ve solunda bulacaksın bu kayaları bunlar önemli 2 yerin.Devamında işaretin bulunduğu yerde tuzaklı bir mahzen girişin olacak bu da tavuğun odası
Ustam benim şahsi fikrim bu tavuk cücük meselesinde. Bu gömünün tek olmadığı cücük sayısınca bölünmüş olduğudur. Yani gömü bir kişinin fakat parça parça halinde gömdüğünü izah eder saygılarımı sunarım ustamDeğerli arkadaşlar.işaretlerin sahtemi dehilmi yorumu geçildi.şimdi sorulan soruya çevap aranıyor.Bilenlerin değerli bilgilerini paylaşmasını riça ediyorum.Saygılarımla.