1. resimdeki kayada sanki kasa var gibi. bi horasan testi yapabilirmisiniz?
Kervan07 ustam bende Horasan olabileceğini düşünüyorum test için öneriniz nedir. Tşk
1. resimdeki kayada sanki kasa var gibi. bi horasan testi yapabilirmisiniz?
bu üçlemeye bu aralar çok rastlamaya başladım. ya merkez noktasında yada üçlemenin dar kısımına bi bak derim ustam .
Ustam evet baba önemli nokta, yalniz tehlikeli biz alamadik insallah sen alirsin ustam. Bölgen üclemeye uygun u 3. Resimdeki tasin 1veya2 metre yakinindan cekim alabildiysen dogru yoldasin.tabi söylentiler 3 dag gibi farkli yorumlamalar var o konulara hakim degilim. Bu sadece benim tecrübem bildigim kadariyla şifreleme oluyormus artik her ücleme ayni sifreye uygunmudur bilemiyorum ustam selametle
YÖRÜK ustam,çizdiğim şekilde yapılmış olanlar,zaten hattın dışına çok az çıkar.ustam ikizceli ustanın çizdiği şekilde fotolarda iki taşı görebildim üçüncü taş ikizceli ustanın çizdiği gibi o yerde ise hedef sana söylediğim taş çünkü diğer taşlara göre daha üçgenimsidir ve 3. resimde bu taşı en net şekilde görebildim ya merkez noktasındadır buda sana söylediğim taş yada daralan kısım, benimkinde merkez noktasında yani taşın altında olmasada 1-2 metre yakınındaydı selametle ustam.