saygıdeğer wolf ustam, bu fotolar yetersiz kaldı. inşallah yarın tekrar fotoğraflayacağım yeri. şimdi öncelikle konular birbirinden bağımsız değil, o oturak taşının ve üç ağacın olduğu foto zirvedeki tümülüsün hemen dibi. yani tümülüsten ayrı bir yer değil. bu resimde uzaktan görülen ağaç da orası. Yer, çok hakim bir yer. bu uzak çekime göre sol tarafa bakarsanı bir yükselti ha var; yani ikinci bir tümülüs: Bir abimin verdiği bilgiye göre; bu ikinci tümülüsün bitişiğinde bir tümlüs daha var ve onun yanında bir kale, kalenin duvarları yıkık ama taşlar olduğu gibi içinde. Şimdi bu resimden sola doğru gördüğümüz tepenin başında yani ikinci tümülüs dediğim yerde o kalenin komutanının mezarının olduğu bilgisini paylaştı benimle bir abim. Ayrıca bildiğim kadarıyla buraya 1 km. mesafesi gelir gelmez yeraltında bir kilise olduğu bilgisine de sahibiz. Anlattıklarım biraz yarım yamalak oldu, keşke birebir sölediklerimi görme şansınız olsa idi de tümülüsü bir görebilseydiniz. Şahsım adına ben aşık oldum, sizin de seveceğinize inanıyorum. Malesef resimler şimdilik bu kadar ama sizlere canlı olarak göremeseniz de fotoğraflarla da olsun bu anlattıklarımı göstermek ve paylaşmak adına en kısa zamanda fotoğraflarla geleceğim inşallah.