Çok kıymetli bir paylaşım olmuş eline sağlık ustam...
hiç bir şey yapma. sadece ,sıkma ve rahat tut hareketini engelleme yeter. avuçlarına değmesi enerji almasına yeter de artar bile. kolay gelsin.ersan ustam ucu mavi ve sarı renkli gümüş tellerden birer çift aldım yeşil bulamadım arazide ikisinide denedim fark bulamadım çubuklar güzel çalışıyor ama daha rahat dönmesi içim tutma yerlerine ne tür boru yaparım tavsiyen nedir selamlar
pipet boru koyersan ustam ucu mavi ve sarı renkli gümüş tellerden birer çift aldım yeşil bulamadım arazide ikisinide denedim fark bulamadım çubuklar güzel çalışıyor ama daha rahat dönmesi içim tutma yerlerine ne tür boru yaparım tavsiyen nedir selamlar
ustam yukardan cubuklarlan baya bir gezdim mara buyuklunde cesitli yerlerde boslu verdiler cubuklar 50 mt kadar dolayini gezdim hic bir deyerli alamadimmağarayı anlat bize ersan ustam ölçmüş biçmişindir sen üstten değerlide verdimi
tamam usta birde öyle deneyeyim bakalım ilgine teşekkürlerpipet boru koy
ikizceli ustam tam dediğiniz gibi yapıyorumda küçük çekimlerde tereddüt ediyorum küçük çekimlerde daha rahat dönsün diye önerinizi sormuştum ersan ustam pipet ile dene dedi metal olacak olursa hangisi uygun ulur acaba malum bilgi paylaştıkça çoğalır kolay gelsinhiç bir şey yapma. sadece ,sıkma ve rahat tut hareketini engelleme yeter. avuçlarına değmesi enerji almasına yeter de artar bile. kolay gelsin.
ersan ustam 7 m. düşünceniz bir deneme sonucu oluşmuştur. acaba nasıl bir yerde bu kanıya vardınız bilemeyiz.ustam yukardan cubuklarlan baya bir gezdim mara buyuklunde cesitli yerlerde boslu verdiler cubuklar 50 mt kadar dolayini gezdim hic bir deyerli alamadim
cubuk kulu saten 7 mt reyi gectimi deyerr5li metale tepki vermiyorlar bir seytler de varsa ta asada derinde
kalabilir
Ucu MAvı Ve Sarı Çubuk DIyolar Hangı Cubuktan Bahsedıyosunuz Ustalarhiç bir şey yapma. sadece ,sıkma ve rahat tut hareketini engelleme yeter. avuçlarına değmesi enerji almasına yeter de artar bile. kolay gelsin.
sari---pirinc cubuna deniyor ustamUcu MAvı Ve Sarı Çubuk DIyolar Hangı Cubuktan Bahsedıyosunuz Ustalar