sorulana mizacım gereği duyarsız kalamıyorum.
diğer ustalarımız hakkındaki düşüncelerini öncelikle yanıtlamak isterim.
yapılan yorumları yeterli görmüş,küçük bir katkıyla yetinmiştir.
en önemlisi yaptığımız yorumlar yasal çerçeve de devam etsin istiyoruz. bazı üyelerimiz buna riayet etmediği zaman,burda bir sorumluluk doğuyor. biraz da bu riski almamak için kısıtlı yazılmış olabileceğini de düşünmeliyiz.
ustalarımızın, hiç bir siteyle mukayese edilmesini bile düşünülemeyecek kapasite de olduğunu söylemek isterim.
son resim elbette önemli.öncelik verilebilecek tarzda olduğunu söyleyebilirim. yalnız sadece o değilki .paylaştığın resimler hemen hepsi oda türü yerler. önemli olan başarabilen için bunlarda maden tespiti yaparak ,geçmişte dönem soygunu yememiş olanı ve en değerliyi anlayabilmek.
buna değersiz denilebilirmi. ön toprak zeminden girişli ,içinde bir kaç mezar olan en az da iki odayı kapsayan bir yer.
ama işçilikleride ağırdır. dediğim tarzda tespitten sonra resmi izinle açılabilir.
birinci olarak kanunların bizlere verdiği izin dışına çıkmayacağız.
ikinci olarak,eğer çıkarsak bu tür yerlerin öyle geceden geceye bir kaç saat çalışmayla bitirilemeyeceğini hepimiz bileceğiz.
bileceğizki emeklerimiz hayal kırıklığına dönüşmesin.
neden diyorum,hiç bir müdahele olmasa bile,haftaları değil aylara sarkan bir zaman alır. bu zaman içinde olabilecek olumsuzlukları da herkes düşünebilir.
kardeşim kusura bakma. şahsını tenzih ederim. bütün üyelerimize yeri gelmişken bir tavsiye niteliğinde olmasını istedim.
sevdiklerinle huzur dolu bayramlar diliyorum.