Ucgen dediğin boyle olur. | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Ucgen dediğin boyle olur.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Ucgen dediğin boyle olur.

Kurura bakmayın arkadaslar istemıyerekte olsa bu siteden ayrılmak zorundayım,konularımın ve uyelıgımın sılınmesını ıstıyorumi,Bozkurt benım uyelıgımı ve tum konularımı sılebılırsın,Sarpedon samımıyetıne ve bılgıne guvenıyorum saygılar ustat.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

Kurura bakmayın arkadaslar istemıyerekte olsa bu siteden ayrılmak zorundayım,konularımın ve uyelıgımın sılınmesını ıstıyorumi,Bozkurt benım uyelıgımı ve tum konularımı sılebılırsın,Sarpedon samımıyetıne ve bılgıne guvenıyorum saygılar ustat.

estafurullah,böyle bir karar almanıza sebep olmak istemezdim veya istemezdik,lakin forum kullanıcılarına ve onların güvendiği kişilere saygıda kusur edilince malesef bazı önelmler almak zoruda kalıyoruz.

bu duruma anlayş gösterdiğiniz için tesekkur ederım.

ayrıca konu ve mesaj silme olayını üye olrken kabul etmişsiniz,bu yüzden silme talebinizi yönetim değerlendircek,

iyi forumlar.

Sarpedon

Kullanıcı

Marcus semin sitede olmanı arzu edenlerdenim. Forumlar farklılıkla farklılık ihtiva eder. Bizdeki anlayış sanırsam üslupu bazen gerdirmemiz. Bu semin içinde herkes içinde geçerlidir.
Onun için kal. Ve devam et. Öğren ve öğret.
Kolay gelsin.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

UStalar buna acıklık getirebilir mi acaba?

2 bin sene evvel akıtılmıs bir kan kaya üzerinde siyahımsı bir tabaka şeklinde kalabilir mi?

Sonucta kan organik biyolojik bir mesele ve acık havada toprak kaya üzerinde belki yüzbinlerce cesit bakteri,mantar ve mikrop bulunuyor.

Malumunuz insan ve hayvan ve diger bircok varlıgın vücutları kemikler harici herseyiyle bakteri vb canlılarca yok ediliyor,kanda buna dahil olmalı.

Bu siyahımsı tabaka kan degildi ateş is kalıntısı olabilir mi?

Bu ayrıntıyı ilkkez duydugum icin soruyor ve irdeliyorum.

Bu arada; adak baglama yeri vs harika üstad.İnş hayrını görürüsün buranın.
Hititli soyle bır durum var,burda daha once ufak bır yangın cıkmış,kaya yuzeylerıne dıkkat edersen bır tek bahsettıgımız yer kararmış,diger yerlerde duman isi lekesi yok,kurban baglama yerı hemen 5mt sagında kalıyor,eger adak kesıldıyse buyuk ıhtımal burda oldu,tek bır ıhtımal kalıyor kan degılse sayet,kremasyon yanı olulerı yakarak defnettıler,kremasyon varsa adak baglama yerı farklı bır yerde olabılırdı ben yınede kan olabılecegını dusunuyorum tabı net konusmak yanlış olur bu işlerın standartı olmaz.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Marcus resimler için teşekkürler. Siz şimdi kendinize göre bazı savlardan yola çıkarak orayı sunak yada kurbanların bağlandığı yer olarak tahmin ediyorsunuz.
Şimdi şöyle bir şey var.
Bak şimdi benim neden bu üçgen konusunda haklı olduğumu izah etmek istiyorum. Yeri yüzey araştırmaları ile incelemek farklı olurdu. Sitedeki arkadaşlarda konuyu daha iyi anlardı.
Şimdi iyi okumalısınız bunu, çünkü bazı zamanlar bu işlerin eğitimini almış insanlara kulak vermek gerekir..
Şeytan dediğin kimdir biliyormusun.
Antik çağda, yada pagan anadolu coğrafyasında şeytan unsuru o dönemin dinlerinde varmıydı yokmuydu.
O şeytan dediğin sana bahsettiğim bachaların şölenlerinde yer alan aslında bir tanrıdır. Kimdir biliyormusun. PAN. Güzellik tanrıçası Afrodit ile Topal Hefastosun oğludur. Her üçüde olymposludur.
Pan çirkin bir çocuktur. Ayakları keçiye benzer, alnının üzerinde kısa iki boynuzu ve çok çirkin bir görünüme sahip olduğu için, ıssız ormanlara dağlara taşlara saklamıştır kendini. İnsanları korkutmasıyla nam salmıştır.
Pan kime benziyor şimdi. Hristiyanlığa geçiş yapan şeytana. Elinde yaba bulunan kuyruklu zebaniyi resimli incillerde umarım görmüşsündür.
Şimdi benim Pan seninde o şeytan dediğimiz kabartma ın orada ne işi var. Bu sorunun cevabını bulursak, orda ne olacağınıda kestirebiliriz.
Bazan bana az kulak ver emi.
Kolay gelsin.
Sarpedon usta,haklı olabılırsın kecı kılıklı pan olabılır,seytanda olabılır,sadece kafa yapısını gosterdıgı ıcın kesın konusamıyoruz,bldıgım kadarıyla pan yıne greek donemının tanrısıydı,vucudun yarısı kecı yarısı ınsan seklındeydı bır kac yerde resım ve heykelelrını gormustum,burda cevrede daha oncede bahsettıgım bır kac kabartma yılan fıguru gordum,buyuk ucgenı ılk buldugumuzda uzerı toprakla kapatılmıştı sankı gızlenmek ıstıyordu,sımdı ucgenın oldugu kayanın dıger kalan kısmının resımlerını atıyorum,kaya 3 bloktan olusuyor,dıger 2 blogunda dıger buyuk oymalar mevcut.

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Marcuss Ustamızaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaLütfen Konuya Kaldıgınız Yerden Devam Ediniz..çiçek sana Hepimiz Kardeşizçiçek sana.. Konularınızı Begeniyle Takip Ediyoruz..çiçek sanaSaygılarçiçek sana..

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Ucgen kayanın on kısmında kalan dıger 2 blok ve uzerındekı oymalar.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Burası orta blok kayada,bır grup oyma alta dogru sıralı ınıyor.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Burasıda ana kayanın uzerınden alt kısımda gecen dere,omega yapıyor,nedense işaretler derenın tam bu hızasına yapılmış.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Adak baglama yeri ve ust kısmındakı farklı oyma.

Üst Alt