ikizceli ustam gereken yorumu atmış. gerisi sizin çalışmanıza bağlıdır.. Allah yardımcınız olsun
slm ustalar bence resme göre ilk resim dersek sol tarafı dar olan kısım içindeki üçgen oyma çizgiden de belli oluyo yani üçgenin duruş şekli ile .fotoğraf makinasının kabının olduğu taraf.. ikizceli ustamında kırmızı ile işaretlediği taraf olayı dogruluyo .Ayrıca ustalarım işaretler genelde tek olmaz biliyorum bide bu üçgense ...üçgen dey,şime ugramıyacak ana yer kayada oda yapmıyada müsait ve üçgenin kaya yüzeyindeki. egimide göz önüne almak lazım..slm ve selametle
SEVGİLİ KARDEŞİM TAMAMEN KAYALIK BİR ALAN ÖZELLİKLE seçilmiş.
çizdiğim şekil ve yönler olayını açıklamaya yeterli sanırım.
alt kısımdan girişli,kayanın üst kısımlarına uzanan en az iki odalı bir yer. tüneli bayağı uzun ve bir kaç m. giriş derinliği. zorlu bir yer. canından bezdirecek kapasitede. boşluk tespiti yapmadan,doğal görünümlü olduğu için,üzerinde yürürsün gözünün içindedir ama anlayamazsın.
sağlıcakla selametle.[/QUOTE
ustamın dediği gibi üçgen işaretleri mahzen anlamına gelır ben bu işaretlerde ikizceli ustamın uzerıne görmedım sen onun dediği yoldan git bir yere varırsın işallah hayırlısı olsun kardeş
SEVGİLİ KARDEŞİM TAMAMEN KAYALIK BİR ALAN ÖZELLİKLE seçilmiş.
çizdiğim şekil ve yönler olayını açıklamaya yeterli sanırım.
alt kısımdan girişli,kayanın üst kısımlarına uzanan en az iki odalı bir yer. tüneli bayağı uzun ve bir kaç m. giriş derinliği. zorlu bir yer. canından bezdirecek kapasitede. boşluk tespiti yapmadan,doğal görünümlü olduğu için,üzerinde yürürsün gözünün içindedir ama anlayamazsın.
sağlıcakla selametle.
değerli kardeşim,resimden gördüğümüz kadarıyla çarpı koyduğum alanda veya bitişik bir noktadan olacak. çıplak gözle görme şansımız olsa tam sıfır söyleyebilirizde resimden kısıtlı görüntüyle ,ya üzerinde veya bir kaç m. yi geçmeyen bir noktadan. alanı tam gözümüzün önüne alamadığımız için bulgulardan gördüğümüz kadar yazabiliyoruz.
çok samimi olarak belirtmek isterimki; yaklaşık bir metre genişliğinde bir giri,ş başlangıcı ve bu noktanın araziye doğal uyarlanması göz önünde bulundurmak mecburiyeti var. ancak boşluk tespiti ile sıfır noktanın bulunması zaruridir. aksi takdirde 40 -50 cm. gibi bir yakınlık bile yolunuda hesabınıda şaşırtır. sağlıcakla.