Akşam ola Hayrola Ustalarımiz gerekenleri yazacaklardir inşallahbügün bütün resimler geliyor akşam atmı karamı herşey meydana çıkacak hayırlısı neyse o olsun
Akşam ola Hayrola Ustalarımiz gerekenleri yazacaklardir inşallahbügün bütün resimler geliyor akşam atmı karamı herşey meydana çıkacak hayırlısı neyse o olsun
Hayırlı olsunarkadaşlar en sonunda bu iştende para buldumya ölsemde gam yemem artık arkadaş resim yerine orayı komple videoya çekip getirdi adamlarlan oturup seyrettiler 200 bin dolar masaya koydular bende aldım adamlar ne biz seni gördük neden sen bizi gördün deyip tokalaşıp ayrıldılar şimdi ustalarım bu paranın zekatı olurmu olursa nekadar vermemiz lazım bide yasak olduğunu bile bile sormadan geçemicem güzel bi makına alıcak tavsiye e ttiginiz model varmı
doğuda kayada tavuk arkasında5adet yavrusu yavruların hepsi tavuğun baktığı istikamete bakmakkta kayadaki bu kabartma resmi tanıdığım birine gösterdim bana dediği söz bu işaretli kayanın 50mt sag ve solunda bir işlem yapılmamışsa 750bin dolar vericek birini tanıyorum yer garanti ustalar ama yeri adama gösterip parayımı alsam yada siz bana yardım edip noktayı verebilirseniz benmi uğraşım şimdiden herkese teşekkürler not resim nerde diye sormayın aklınız kestiyse Allahın izlinlen bu cuma yola çıkıcam