kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah yedirmek nasip etsin zekatını unutma yanılmıyorsam 40 da1 olması lazım
malatyalı44 kardeşim beni yanlış anladın biraz uğraş demiştim neyse halletmişin zaten işi işin rasgeleiyi güzel söylüyorsunda ben burdaki usta arkadaşlarımın bişeyler çıkarmasına kendileri kadar benide mutlu ediyorlar sebebine gelirse sonuçta çıkarılan maden haram değil hem kendileri mutlu olup hemde eminimki gariban olanlarada bir nevze olsun yardım edicekler ben nasıl aldığım paranın belli bi kısmını durumu olmayanlara yardım ettigsem adım gibi eminimki burdaki kardeşlerimde esirgemiyecekler
Amin'Amin,İnşallahrabbim hayırlı sıyla yemek nasip etsin, bizlerde nasip etsin inşallah hayırlı tarfından...amin
hiç onu hesaplamadım kardeşim 20 bin dolar dağıttım allah işallah kabul ederkardeşim hayırlı uğurlu olsun allah yedirmek nasip etsin zekatını unutma yanılmıyorsam 40 da1 olması lazım
bozkurt kardeş o masada bu 200 bin doları bana teklif ettiğinde bende senin gibi düşünmüştüm tam terside olabilirdi hiç bişey almadanda masadan kalkılırdıselamaunaleykum,
200 bin dolar olayında cok aceleci davranmışsın üstadım.
hiç bir resim göstermeden bende şu işaret var dedin, adamlar sana 750 bin dedi, sen video cektın adamlar 200 bin verdi. o masadan hadi bana eyvallah diye hafif bir kasıntı yapsan, 750 bin yine senindi.
bu iş şeye benzemiş, tarlada pulluk çarpmışta bir küp altın bulmuş. herkes nasibini yeterınce yiyor işte, seninde nasibin okadarmış zaar.
hayırlı ramazanlar.