M= Su
Wolf usta şimdilik yere gitmedim çok yakınımda bi mevki ama paZarı bekliyorum inşalah cevaplıycamnsorularınıMEZARI da var mahsenide var sırtını burya verince öneünde ne var farklı yakın mesafesi...sol kolunun hizasında tam ortadaki
Çok sağol komana ustam gittiğimde dediğin şekil uygulamamyaparım duruma görede bilgisini veririmİşaretli kayanin toprakla birleştiği yerden itibaren, sirtin isarete dönük olarak dört adım say, yerde ne var?
1:Yerli bi kaya varsa üzerinde ufak bi murc ara
2: Toprak varsa biraz sıyır sal taşı varmı bi bak.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hattap ustam belkide doğru sölüyon lakin ben bu olaya tamamen duygusal bakıyorum bilimseli lazım değil[emoji3]sölediklerinden ben pek bişe anlamadım ama vardır seninde bi bişdiğin teşekkürleresselamünaleykum kurbanlar
M harfi mitolojik anlamı baykuş alfabe sırası 13 tür ???
M roma rakamıla 1000x72 ????
defineci mantığı ile deyilde biraz bilimsel yaklaşalım
gerisi ni adminler bilir inşallah ben ip ucu verdim burdaki ustalara hadsizlik etme istemem
Asiavcı usta niye böle hep yarım yorum yaparsın şimdi gel çık işin içinden sağ acıkmı vur demek istiyorsun sağ serbest solla geçmi diyorsun ben fazla anlamıyorum dedine işlerinden ustam anlaycammdilldennyazaydınya sayınnustam[emoji4]SAĞ ACIK UMDUĞUNDANDA YAKIN
Kanas usta sadece su mu başka bişe yokmu
YARIM KONUYA YARIM CEVAP DETAYLI RESİM OLDUĞUNDA DETAYLANACAKTIR KONUNUZAsiavcı usta niye böle hep yarım yorum yaparsın şimdi gel çık işin içinden sağ acıkmı vur demek istiyorsun sağ serbest solla geçmi diyorsun ben fazla anlamıyorum dedine işlerinden ustam anlaycammdilldennyazaydınya sayınnustam[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynennusta sağ acık[emoji6]YARIM KONUYA YARIM CEVAP DETAYLI RESİM OLDUĞUNDA DETAYLANACAKTIR KONUNUZ
ve aleyküm selam Hattap hocam.esselamünaleykum kurbanlar
M harfi mitolojik anlamı baykuş alfabe sırası 13 tür ???
M roma rakamıla 1000x72 ????
defineci mantığı ile deyilde biraz bilimsel yaklaşalım
gerisi ni adminler bilir inşallah ben ip ucu verdim burdaki ustalara hadsizlik etme istemem