esselamünaleykumHattap ustam belkide doğru sölüyon lakin ben bu olaya tamamen duygusal bakıyorum bilimseli lazım değil[emoji3]sölediklerinden ben pek bişe anlamadım ama vardır seninde bi bişdiğin teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hattap usta kızdığımı nerden çıkardın estafurullah öle bişe olamaz sadece bilimsel yönden anlayamam demek istiyorum nedenine gelince senin tecrübenle benimki bir değil kırıcı oldumsa affola saygılarımı sunıyorum kardeşim veyahut saygıdeğer abimesselamünaleykum
tamam sado6161 mübarek nedem kızıyorsun sen duygusal devam et sorun yok sileriz yorumumuzu olay biter zamanım yoktu yarın konuya devam ederiz dedik baktıki senin ihtiyacın yokmuş eyvallah kardeşim
ekizceli kardeşim sağolasın senin yerin başka gönlümüzde allah yolunu hayırlara vesile kılsın inşallah
İyide hattap ustam haritada bişiy yazmıyor sadece deridaha ne çıkacaktı harita çıkmış işte4 baykuşun mektubu olsa gerek
usdat buda kuyu yada suyla ilgili benim yorumumkuyudurM harfi erken roma zamanında kullanılmış yer işaretlerinde fakat neyi işaret ettiği kestirlemiyor diye biliyorum.H harfide var onunda anlamı mechul