S.a arkadaşlarım ustalarım biliyosunuz aranıza yeni katıldım selamlama konumda söylemiştim bu işe yeni başladım pek anlamıyorum diye ama çok gezerim çok işaretler gördüm yerler diye şimdi bi kapı buldum uçurum kenarında gizlenmiş merdiveni bulup zar zor ulaştım gizli kapıyı buldum fakat anlamam ne yapmam gerekiyor resimlere bakıp bişeyler söylerseniz sevinirim
bu resimde kapı net ve sol altında boşluk var sanki mahzen gibi tünel gibi biyere açılıyor
R-2
R-3
R-4
R-5 Kapı uzaktan görünüm
R-6
R-7
R-8 Kapı üstünde Küçük haç
R-8 Kapı üstünde ve sol üst köşesindeki haçlar
evet ustalarım bura ucurum karşılıklı kayalık bi alan bi kanyon diyebilirim altta ırmak akmakta sudan geçip gizlenmiş merdiveni bulup ordan bu kapıya ulaştık normalde farkedilemiyor insan düşmeyim diye önüne sağına soluna bakarken belli olmuyor kapı biraz dikkat ve tehlike ile yaklaştık. burası oda mezarmı tünelmi nası bişeydir tuzaklımıdır. yardımlarınızı bekliyorum
bu resimde kapı net ve sol altında boşluk var sanki mahzen gibi tünel gibi biyere açılıyor
R-2
R-3
R-4
R-5 Kapı uzaktan görünüm
R-6
R-7
R-8 Kapı üstünde Küçük haç
R-8 Kapı üstünde ve sol üst köşesindeki haçlar
evet ustalarım bura ucurum karşılıklı kayalık bi alan bi kanyon diyebilirim altta ırmak akmakta sudan geçip gizlenmiş merdiveni bulup ordan bu kapıya ulaştık normalde farkedilemiyor insan düşmeyim diye önüne sağına soluna bakarken belli olmuyor kapı biraz dikkat ve tehlike ile yaklaştık. burası oda mezarmı tünelmi nası bişeydir tuzaklımıdır. yardımlarınızı bekliyorum