Kesinlikle benim resimler hocam başka yerde yayınlamadım.zebun bu resimler daha once baska yerde yayinlandimi, bu resimler seninmi.!!
valla hocam dediğim gibi ben yeniyim söylediklerinizden bişey anlamadım biraz açıklarsanız sevinirimmerdiven ve halat lazim: birazda seker, yarim kilo seker iiyi gelir valla) anlayan anladi
ustam işaretlermisin acaba bende iki kapıyı farkettim ama okadarhepimiz birden kabak gibi ortadaki kapağa odaklanıyoruz ama köşede öyle birtane varki mukemmel hemde kolay yerde
yok ustam yok.öylesine güclü akıllı insanlar ,oraya odaları yapacak , bir sürüde işaret kazıyacak kapağıda böylesine bariz yapacak.haçı ve üstteki oymaları bir tarafa bıraksak,sadece ,arkadaşımızın kapak dediği kayanın sağındaki ikinci kayanınsağ üstündeki oymalar yerin önemini vermeye yetiyor.hesaplarıda ,yan yana olan iki sığ oymanın içinde gizli.
dışında gördüklerinide sen yorumlarsın artık.
sağlıcakla kalınız.
zebun hakkında hayırlısı nasip
gelince bütün kapılar açılır nasip bereket demektir.....
üstteki taşlar tuzak taşları dikkat edin orda bir kaç oda daha var çok bereketli bir yer...
yakın zamanda benzer konu açıldı hatta aynı sayfada sanırım....
kayalar kaldırıldığında odaya girilmişti...
Zebun bura bulgaristanmı. Nere bura
slm zebun usta o iki tasin arasina bir ince tel sok bakalim o iki tasin arasina doru giriyormu pion taslarin ustune pinebilirsen bir yokla cubuklarlan bbakalim boslukl veriyorlar mi ozaman beli olacak bakalim mezar mi yasa doal mi .