güzel kardeşim,
bir resim tek olarak birkaç yönden çekilmiş olarak birazda geniş açılı olsa emin ol çoğunun başlangıçları bile görülebilir.buradan sıfır nokta yamak zor.bacadan duman çıkıyor ev belli ama kapı görünmüyor. anlatabildimmi. ilk resim başın baktığı sağ çapraz.kareye girmemiş.ikili resim kafayı toprağa basmış dedim ya ,odası orada yine başlangıç karede görülmüyor.
son iki resimde üstlerine otur yönün resme göre sola olsun. hemen bir kaç m. yi geçmez.
ana merkez dediğim bölümde birden çok var. açıktaki kayalar dahil üst bölümdeki sıra kayalıkta bir kaç yapıt var ama maalesef son nokta şuradan başla diyemeyiz. onun içindir ki tecrübeli bir çubuk kullanıcısı çok rahatlıkla tespit eder diye tavsiye ediyoruz. bana yakın olsan. bende pek dışarı çıkan biri değilim. ya birini bulacak yada kendini yetiştireceksin. o zamana kadar sabretmeni tavsiye ediyorum. yoksa boşuna yorulursun. bu tür yerlerde odalara ancak girişten ulaşılabilir. giriş başlangıçları da titizlikle belirsiz kapatılmıştır. ummadığın yerde gözünün önündedir ama gözle anlaşılmaz. tesadüfi birini yakaladın diyelim, ne kadar derinliğe inmen sonrada tünele dönmen gerektiğini bilmeden dönüşte aynen yüzeydeki gibi belirsizdir kaçırmayan insan çok tecrübeli olmalı. bunlar sadece bir iki ama önemli bilinmesi gereken detaylar.devamını yazmaya ,tespit yaptığın zaman bizimde ömrümüz olursa seve seve devam ederiz inşaallah. selametle kardeşim.