Selamün aleyküm değerli can dost , beni sormuşsun dünona kötü bir insandır içi fesattır demiyorum sadece Ayarı yok..kendni dizginlemesini beceremiyor.
ben sinirli insanları severim ama bazı arkadaşlar sevmez.çabuk sinirlenen insanın kalbinde nefret yoktur,kin yoktur.
hakaret etmeden önce 1 dk durup düşünse bu yazıları bile yazmaz biliyorum..
şahsım bunları hoş karşılayabilirim...Ama bir Arkdaşaımıza yazarsa hoş karşılamam.
Benim nick hiç değişmez 2001 den beri bu nick her yerde looıp ban iyi fikir,,
orda kaç tane internet cafe varsa yoralım..
o şimdi uyanıktır ama geç oldu.bu nikini biliyormu
Ve Aleyküm selam hoş geldin Bremın,hee hem sordum,bugün aradım dönüşte yapmadın.kimden kaçısanSelamün aleyküm değerli can dost , beni sormuşsun dün
Hele yine bı ara beni telini kayıt edeyimVe Aleyküm selam hoş geldin Bremın,hee hem sordum,bugün aradım dönüşte yapmadın.kimden kaçısan
geçmişte telefona format atılmıştı tüm numaralar gitmişti.
o kadarınıda biliyem loo.. kamhinin niki için dedim,adamın 1000 tane niki var..Benim nick hiç değişmez 2001 den beri bu nick her yerde loo
Abi o FBA ajanı gibi Türkiye Cumhuriyeti istihbarat teşkilatı lideri gibi , ona akıl ermiyoro kadarınıda biliyem loo.. kamhinin niki için dedim,adamın 1000 tane niki var..
bebisim sen ne zaman geldin bak demek ki istibaratim o kadarda iyi değilmişAbi o FBA ajanı gibi Türkiye Cumhuriyeti istihbarat teşkilatı lideri gibi , ona akıl ermiyor
Bu bin nick konusunda şaka yapmıyorum samimi söylüyorum fazlası vardır eksiği yokturo kadarınıda biliyem loo.. kamhinin niki için dedim,adamın 1000 tane niki var..
Senin istihbarat amedlilerin ki kadar değil o yüzden geri kalıyorsunbebisim sen ne zaman geldin bak demek ki istibaratim o kadarda iyi değilmiş
Geldiğinden haberim yok
iki AMED li bir olmuş dedikodu yapıyorsunuz
Benim bir hemşehrim hızına yetişemedim mehdi oldu uçtu
dostları buluşturmak gurur verici
Bu arada seni çok özlemişim zalim hoş gelmissen