evet ustam topraktakiler kiremit parçaları3 ncu resimdeki topragin icindekiler nedir kiremit tuglamidir onlar? digerleri lapya veya fosil urasmaya degmez
bu bir kartal -avını yakalamış yemekle meşkul olur vaziyetde boynunda sanki çukurlar var.Ben de biliyorum resimler çok yetersiz ve yanlış çekilmişler ama elime ulaşanlar ancak bunlar.Ben yinede yeni ve doğru fotolar çekebilme yollarını zorlayacağım
Bu taşın içi boş ben tâşa çalış derim sonuçta mujde parasıda olsa yada isaret te olsa burdan çıkar buyuk ihtimal ama işçilik baya bizora benziyorben resmi ilk açtığımda karşımda boğa kurbağa şekli bir mahluk gördüm sanki gözleri ve ağzı manalı yapılmış -ama yanındaki salyangoz benzeri şeyi anlayamadım omegaya mı benzemiş bilemedim belki zamanla bir şekillerde kırılmıştır şeklini kaybetmiş bir fiğür olabilir
kartalın şekli böyle birşey olalı boynundaki oraya koyma gibi duran taş ve çevresindeki çeşitli boylardaki çukurlar acaba etrafa dağıtılmış yemler olabilir mi?
ustam gitmek nasip olursa araştıracağım eğer bilgi alabilirsem cv veririm .Ama bu resmi verenler saklı olanın burada olduğunu sanıyorlarburanın batısında eski mezarlık yeri yada tepede çakıl yığmalar olacak