Konu ile alakasını anlamadım.Osmanlı padişahı ||Mahmut 2temuz 1839 yılında 52 veya 53 yaşında vermeden ölüyor.
Bilin istedim.
Konu ile alakasını anlamadım.Osmanlı padişahı ||Mahmut 2temuz 1839 yılında 52 veya 53 yaşında vermeden ölüyor.
Bilin istedim.
Hazineye çıplak elle dokunmuşturKonu ile alakasını anlamadım.
Hiç o açıdan bakmamıştımHazineye çıplak elle dokunmuştur
Belegede şöyle bir ifade var.Konu ile alakasını anlamadım.
Tabiiki inandırıcı bir hali yok,Belegede şöyle bir ifade var.
"Bu kişilerin mevcudu 32 tane General Paşa arkadaşları işe başlamışlardır. Bu kişilerin Osmanlı İmparatorluğunun çökerten kişiler Sultan Mahmudu (II Mahmut) öldürdüler. Galata köprüsünün başında parça parça yaptılar."
Belgenin giriş kısmında eşkiyalar padişahıKonu ile alakasını anlamadım.
İstersen tarihi biraz araştır. Çıplak elle hazineye dokunduğu içinmi öldü yoksa başka sebeblemi öldü öğrenirsin.Hazineye çıplak elle dokunmuştur taiji
O kısım gözümden kaçmış o yüzden konu ile alakasını sordum. Cevabın için sağol.Belgenin giriş kısmında eşkiyalar padişahı
(|| mahmut) öldürüp parçalara ayıryorlar'ya.
İstersen tarihi biraz araştır. Çıplak elle hazineye dokunduğu içinmi öldü yoksa başka sebeblemi öldü öğrenirsin.
Katkısı olacağını sanmam ama yinede yazayım. Cumhuriyet ilan edildikten sonra ülke genelindeki bütün köy isimleri değiştirildi. Artık kim neyi nasıl anladıysa.
Haklısın ustam herkes kendi bölgesinde olduğunu söylüyor. Sizden başka çok resim yükleyen yok. İnşallah sonuç alırsınız da çabanız boşa gitmemiş olur.Tabiiki inandırıcı bir hali yok,
Ama bu isaretler var, Bunların hepsinde para veya diger degerli şeyler varmı bunu bilemeyiz, Benim bulundugum alanda Kervan yolu etrafinda bu isaretlerin birçokları var, Vede Yazılanlar tam ve dogru olarak anlatılsa bu hikaye çözülür ve biter,
Mesela ALİBEY degirmenini anlatıyor, Anlatirken bu degirme DAGARCIK ,veya KUMPANYA degirmenini katiyor ve burda icinden cikilmaz hale geliyor,
Dahası , Kirklareli diyor bunlar sizin oralarda olmaz ,Diyorlar veya guney doguda,Dogu anadoluda ,Marmarada ,Karadenizde bu saydiklarimin hepside kendi bölgesinden başka yerde olmayacağına inanıyor, Oysa Ben Acdigim her konuyu resimleyip kanitliyorum ,Ama malesef ortam buna hayir diyor, Benim bir beklentim yok elim ayağım tuttugu müddetçe bunun peşindeyim ve daha yeni işaretleri siteye ekleyecegim, Bundan haz alıyorum, Herkese Selâmlar SAYGILAR