öncelikle hoş geldiniz benim dikkatimi çeken ordaki x den çok sağ taraftaki oyuklar sanki oyularak birşeyler yazılmış gibi ikinci olarak başka resimler varmı geniş açılı ve çevresini gösteren birde üst tarafta oyuk yer bir insanın oturacağı kadar büyükmü ve o kayanın arkasının fotosu varmı varsa yükleyin yorumlar daha net olur ustalarımız görünce yorumlarını yaparlarMerhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum ve sizin görüşlerniz benim için önemli bu işareti yorumlarsanaız cözümlersek cok sevinirim
Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum ve sizin görüşlerniz benim için önemli bu işareti yorumlarsanaız cözümlersek cok sevinirim
Bir konunuz devam ediyorken aynı konuyu tekrar tekrar başlık olarak açmayın. Kendi konunuza ekleyerek devam edinS.a ustalar ben burayı bir profösöre gösterdim bana yazıyı cözdü ve anlamınıda yazdı karsına google ceviri ye giridigimde kagıtda yazanı yunan roma yazıyor sadece yer manisa da ben kendim çektim bende manisada yasıyorum profesörün dedigi bana şu kayanın tam arkasında müjdesi var ve x sin sag tarafdaki ayagının oldhu güzergahda 20metre cevresinde mezar oldugundan bahsetti dediki mezarda tuzak var dedi orayı gücün varsa gir dedi ama teksen elleme dedi benim elimde olan bilgiler bunlar sizlerinde tecrübeleriniz bnm için cok önemli tartısalım ustalar ben niyet ettim girecem burya bir şekilde tesekkürler şimdiden
ben 1989 dort ay Manisada yasadim.sana yardim etmeye isterim.senin yazini baska profesore degil de usta defineciye gostersen.benim arkadaslarim beni somalye cumhuryetine gonderdiler.S.a ustalar ben burayı bir profösöre gösterdim bana yazıyı cözdü ve anlamınıda yazdı karsına google ceviri ye giridigimde kagıtda yazanı yunan roma yazıyor sadece yer manisa da ben kendim çektim bende manisada yasıyorum profesörün dedigi bana şu kayanın tam arkasında müjdesi var ve x sin sag tarafdaki ayagının oldhu güzergahda 20metre cevresinde mezar oldugundan bahsetti dediki mezarda tuzak var dedi orayı gücün varsa gir dedi ama teksen elleme dedi benim elimde olan bilgiler bunlar sizlerinde tecrübeleriniz bnm için cok önemli tartısalım ustalar ben niyet ettim girecem burya bir şekilde tesekkürler şimdiden
Hayrolsun İnş’ALLAH seni neden Somaliye gönderiyorlar? Korkutma adamıben 1989 dort ay Manisada yasadim.sana yardim etmeye isterim.senin yazini baska profesore degil de usta defineciye gostersen.benim arkadaslarim beni somalye cumhuryetine gonderdiler.