yamacdaki kayaliklar doğalmı? bölüm2

Kervan07

Vip Üye

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: yamacdaki kayaliklar doğalmı? bölüm2

İlk resimdeki kayanın altı mahsen yada aslen mezar sanırım
kamplumbağa nerde onu göremedim :)

Kervan07

Vip Üye

evet kaplumbağa bazen görünür bazen de göünmez:) çekingen hayvan nede olsa:))

burda bir çok mezar var ama hangi mezarda malı saklı? bazı ip uçları buldum ama ne derece doğru bunu hep beraber göreceğiz.
bu arada kaplumbağanın baktığı istikamette binek taşı vardır aynı zamanda burası sistemli bi yer..zor işler yanii

Kervan07

Vip Üye

hayırlı geceler kanas ustam..
ilk resimde kaplumbağanın arkasındaki taş saytaş sınıfına girermi?
saygılarımla ustam

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

çok kaliteli bir işçilik göremedim. sen burdan para bulsanda yine sana yetecek :D beni de yanında gezdirecek para burda yok gibi. koptum koptum koptum

avatar resmindeki asayı bırakta eline iş yapar bir çubuk al artık. :eek: bırak birazda onlar sana anlatsınlar. çok mezar az para hakkaten işin zor kervanım. sana da bir 777 yaptıramadık gitti. :D

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

birde şu binek taşını görsek ya. onda ne gibi kerametler saklıymış ona bakalım. olmazmı???

Kervan07

Vip Üye

çok kaliteli bir işçilik göremedim. sen burdan para bulsanda yine sana yetecek :D beni de yanında gezdirecek para burda yok gibi. koptum koptum koptum

avatar resmindeki asayı bırakta eline iş yapar bir çubuk al artık. :eek: bırak birazda onlar sana anlatsınlar. çok mezar az para hakkaten işin zor kervanım. sana da bir 777 yaptıramadık gitti. :D

çok kaliteli işcilik yok elbet..gariban mezarı gibi duruyor. boşa zaman kaybı gibi gördüm burayı..

ahhh ustam o kılıkla ve asa ile sahilde eğlence olsun diye turistlerin icinde bayağı bi turlamıştım. kimi beni dilenci sandi 5 alman markı vermişti koptumkoptum..

şimdilerde elime işe yarar çubuk hiç almadım..zaten almamda, anlamamda..ben işarete göre oyalanır dururum :)

777 nasıl yapılır bilmem:)

Kervan07

Vip Üye

birde şu binek taşını görsek ya. onda ne gibi kerametler saklıymış ona bakalım. olmazmı???

binek taşı şu anda podyumda kumlu pistde yarışa hazır bi şekilde jokeyini bekliyor:)

ancak bayramdan sonra yeni konu altında binek taşı resimlerini eklerim inşallah.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

binek taşı şu anda podyumda kumlu pistde yarışa hazır bi şekilde jokeyini bekliyor:)

ancak bayramdan sonra yeni konu altında binek taşı resimlerini eklerim inşallah.

bu alandaki bütünlüğü ve ahengi o binektaşının kerameti çözebilirdi kervanım. yani binek taşı olmadan yarış biraz zor başlar, jokey yarışa çoktan hazır ama konu tam hazır değil... koptum koptum iki bayram arası binek taşı olmaz kervanım sen varsa şunu da bir ekleyiversene. koptum koptum koptum

Üst Alt