Yoruma açık zengin alan

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Evt bölgede biraz sıkıntı var görünüyor. Izin çıksada detayları yazsam.
Ustam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir bu 😂 Sen daha fazla dayanamıcan hür generalsin yaz gitsin ustam. 😂😂😂
Lezzetli olur diye sizler için açtım konuyu. Bilhassa gelişim isteyenlere de çok faydalı olacaktır.

TRUVA

Admin
Ustam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir bu 😂 Sen daha fazla dayanamıcan hür generalsin yaz gitsin ustam. 😂😂😂
Lezzetli olur diye sizler için açtım konuyu. Bilhassa gelişim isteyenlere de çok faydalı olacaktır.
Ben dayaniyorumda @OKLiT ensemde bekliyor yaz diye diye kafamin etini yedi mübarek . Rahat bırakmıyorki gölgeden de hızlı pesimde :D :D :D :D

Kerasus2834

Kullanıcı
ALLAH hepinizi benden kat kat daha iyi etsin İnş’ALLAH. Vallahi birilerine bir fayda sağladığım zaman dünyalar benim oluyor. 🙂😊
Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsun.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsun.
Estağfirullah. Bütün ustaların olmasıyla olur birtek benle olacak iş değil. Farzedinki biz bir ustayız bilgi lokantasında. Bir usta çorba bir usta pilav bir usta kebap bir usta garnitürü yapar. Hepimizin görevi farklı. 🙂😊👍

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kerasus2834

Kullanıcı
ALLAH hepinizi benden kat kat daha iyi etsin İnş’ALLAH. Vallahi birilerine bir fayda sağladığım zaman dünyalar benim oluyor. 🙂😊
Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsun
Estafirullah. Bütün ustaların olmasıyla olur birtek benle olacak iş değil. Farzedinki biz bir ustayız bilgi lokantasında. Bir usta çorba bir usta pilav bir usta kebap bir usta garnitürü yapar. Hepimizin görevi farklı. 🙂😊👍
Siz derken bütün ustaları kast ettim 😃😃

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm
Saygı değer (Define Mekanı) ustalarim arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz
Bu konu hakkinda hicmi sorunuz yok @Roni ustamın bilgilerinden faydalanmak için birinci ağızdan bu gibi konular çoğunlukla arkadasimdan geldi oluyor öyle olanda var ona sözümüz yok böyle bir fırsat her zaman ele geçmez yoksa Bir benmi meraklıyım bilgilerimize
Teşekkür ediyorum

KOMAGENE

Kullanıcı
Selamün aleyküm
Bu konu hakkinda hicmi sorunuz yok @Roni ustamın bilgilerinden faydalanmak için birinci ağızdan bu gibi konular çoğunlukla arkadasimdan geldi oluyor öyle olanda var ona sözümüz yok böyle bir fırsat her zaman ele geçmez yoksa Bir benmi meraklıyım bilgilerimize
Teşekkür ediyorum
bana göre konu sakat ustam
hem soyut hem yılan :)
soyut kısmını ele alayım ; Bu konular eşkiya belgelerine dayanır bir dere bir değirmen bolca yılan istemediğin kadar hayvan vardır istisnasız her bölgede hatta yurtdışında bile vardır çözümünü bilen yada çıkaran yoktur
yada çıkaran vardır biz bilmiyoruz varsa 50 eşkiyanin gömdüğünü kaç kişi çıkaracağız dereye o yılanı o titizlikle işleyen adamlar sana bana roni'ye ne yapmaz

TRUVA

Admin
Selamün aleyküm
Teşekkür ediyorum
@Roni Kardeşim ben soru cevapla vakit geçiremem bak. Ihtiyaç duyduğumda gel dedim mi gelirsin . :D :D :D delidir ne yapsa yeridir demişler. Altı üstü iki deli var sitede idare edin

Üst Alt