Ustam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir buEvt bölgede biraz sıkıntı var görünüyor. Izin çıksada detayları yazsam.

Lezzetli olur diye sizler için açtım konuyu. Bilhassa gelişim isteyenlere de çok faydalı olacaktır.
Ustam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir buEvt bölgede biraz sıkıntı var görünüyor. Izin çıksada detayları yazsam.
Ben dayaniyorumda @OKLiT ensemde bekliyor yaz diye diye kafamin etini yedi mübarek . Rahat bırakmıyorki gölgeden de hızlı pesimdeUstam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir buSen daha fazla dayanamıcan hür generalsin yaz gitsin ustam.
Lezzetli olur diye sizler için açtım konuyu. Bilhassa gelişim isteyenlere de çok faydalı olacaktır.
Ustam gelişmek ne kelime sizi geçmek üzereyizUstam seni kim zorla tuttu biliyorum. Kesin Roninin işidir buSen daha fazla dayanamıcan hür generalsin yaz gitsin ustam.
ALLAH hepinizi benden kat kat daha iyi etsin İnş’ALLAH. Vallahi birilerine bir fayda sağladığım zaman dünyalar benim oluyor.Ustam gelişmek ne kelime sizi geçmek üzereyizBeynim yandı
Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsun.ALLAH hepinizi benden kat kat daha iyi etsin İnş’ALLAH. Vallahi birilerine bir fayda sağladığım zaman dünyalar benim oluyor.![]()
Estağfirullah. Bütün ustaların olmasıyla olur birtek benle olacak iş değil. Farzedinki biz bir ustayız bilgi lokantasında. Bir usta çorba bir usta pilav bir usta kebap bir usta garnitürü yapar. Hepimizin görevi farklı.Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsun.
Amin ustam siz olduğunuz sürece eminim yol kat ederiz derdimiz dost edinmek define bahane.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi şeytanın ve onun gittiği yoldan gidenlerden uzak tutsunALLAH hepinizi benden kat kat daha iyi etsin İnş’ALLAH. Vallahi birilerine bir fayda sağladığım zaman dünyalar benim oluyor.![]()
Siz derken bütün ustaları kast ettimEstafirullah. Bütün ustaların olmasıyla olur birtek benle olacak iş değil. Farzedinki biz bir ustayız bilgi lokantasında. Bir usta çorba bir usta pilav bir usta kebap bir usta garnitürü yapar. Hepimizin görevi farklı.![]()
bana göre konu sakat ustamSelamün aleyküm
Saygı değer (Define Mekanı) ustalarim arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz
Bu konu hakkinda hicmi sorunuz yok @Roni ustamın bilgilerinden faydalanmak için birinci ağızdan bu gibi konular çoğunlukla arkadasimdan geldi oluyor öyle olanda var ona sözümüz yok böyle bir fırsat her zaman ele geçmez yoksa Bir benmi meraklıyım bilgilerimize
Teşekkür ediyorum
@Roni Kardeşim ben soru cevapla vakit geçiremem bak. Ihtiyaç duyduğumda gel dedim mi gelirsin .Selamün aleyküm
Saygı değer (Define Mekanı) ustalarim arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz
Bu konu hakkinda hicmi sorunuz yok @Roni ustamın bilgilerinden faydalanmak için birinci ağızdan bu gibi konular çoğunlukla arkadasimdan geldi oluyor öyle olanda var ona sözümüz yok böyle bir fırsat her zaman ele geçmez yoksa Bir benmi meraklıyım bilgilerimize
Teşekkür ediyorum