Yoruma açık zengin alan

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çok ısrar ettin gidip bugün köprüyü bir daha görselledim. Görsel konuya eklenmiştir. Al sana köprü 🙂🙂🙂
Eyvallah ustam teşekkür ederim
Şu ortadaki set gibi olan yerin havuzunuda istesek çok mu isteğimiz olur saygılarımı sunuyorum

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çok ısrar ettin gidip bugün köprüyü bir daha görselledim. Görsel konuya eklenmiştir. Al sana köprü 🙂🙂🙂
Ustam bu gibi isaretlerin yaninda veya yakin çevresinde neden köprü olur bununla ilgili biraz Bilgi verebilirmisiniz teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Bu da senin için aramızdaki köprü 😂😂😂

Ekli dosyayı görüntüle 26147
@Necat. Ustam roni ustam buraya çok gidip gelmiş anlaşılan ordaki küllere baksana kül birikmiş çok kara caydanlikta çay demlemis bu ara @Roni ustam çaydanlığın kulpu yanmış yerine kaplu ile kulp yapmışsınız kaplununda plastiği yanmış aman dikkat edin elimize yapışmasın hemde iki katdan yapilmis iyi kıvrılmamis çaydanlığın altinada karbit bidonun kapağı iyi düşünülmüş afiyet şifalar olsun

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
@Necat. Ustam roni ustam buraya çok gidip gelmiş anlaşılan ordaki küllere baksana kül birikmiş çok kara caydanlikta çay demlemis bu ara @Roni ustam çaydanlığın kulpu yanmış yerine kaplu ile kulp yapmışsınız kaplununda plastiği yanmış aman dikkat edin elimize yapışmasın hemde iki katdan yapilmis iyi kıvrılmamis çaydanlığın altinada karbit bidonun kapağı iyi düşünülmüş afiyet şifalar olsun
Ya hiç birşeyi gözden kaçırmıyor :)

oymak beyi

Kullanıcı
ustam 7. fotografta ne var neden yuklediniz ? görmemiz gereken sey nedir onda ?

Üst Alt