ustalarim bu derin oyma bir v tam en tepede taslarin ustunde o yere cok zok ciktim birde ,,v ,,isaretinin oldu yer cok dar 20 sm kadar sade basma yeri yuteki yer drek ucurum.
bu da paklanmamis hali
bunlarda buyuk kesik iki tas kutlesi tam bu ,,v,,yununde duruyor o kirmiziylan cizdiyim yerde kaliyor ,,v,, ta cok yaklasmayorum
hem bu yerln asasinda mara girisi var mara girisin yununde yukarsinda buyuk derin oyma murclar var onlari resme cekmedim .
basetim ikisi birbirine dayali olan kutleler
bu kirmiziylan cizdiyim yer ucurum birde bu tas kutle ikincisinin pitkis
bu yer ,,v,,oldu taslar en yuksek her yerden bu iki buyuk kutle
bu yer de bu buyuk taslarin ustu
ustalarim hic dikatinizi cektimi bilmem ama bu mantari ben koydum o mantarin oldu yerin otlari hepsi de kurumus bir oda gibi kuru hem bu ,,v ,,sivri ,,yeri tam bu yeri nokta veriyor,,
birde belirtemki bu ,,v,,oldu tas temiz horasan .
bu da paklanmamis hali
bunlarda buyuk kesik iki tas kutlesi tam bu ,,v,,yununde duruyor o kirmiziylan cizdiyim yerde kaliyor ,,v,, ta cok yaklasmayorum
hem bu yerln asasinda mara girisi var mara girisin yununde yukarsinda buyuk derin oyma murclar var onlari resme cekmedim .
basetim ikisi birbirine dayali olan kutleler
bu kirmiziylan cizdiyim yer ucurum birde bu tas kutle ikincisinin pitkis
bu yer ,,v,,oldu taslar en yuksek her yerden bu iki buyuk kutle
bu yer de bu buyuk taslarin ustu
ustalarim hic dikatinizi cektimi bilmem ama bu mantari ben koydum o mantarin oldu yerin otlari hepsi de kurumus bir oda gibi kuru hem bu ,,v ,,sivri ,,yeri tam bu yeri nokta veriyor,,
birde belirtemki bu ,,v,,oldu tas temiz horasan .
Son düzenleme: