tam ilgi alanım maden ocaklarının yamacında çıkarılımış taşlar varsa ve giriş yoksa yamalarda saklı girişler var ustam ben bi tane açmıştım ve numune almıştım sarı sigara tablası açmadığım bi tane daha var bu gibi yerlerde içerde hazır malzeme olur dikkatine ustam girişi çakıldan hafif büyük taşlarla kapatırlar ama kapatılan yerin önünde rampa aşağı içerden çıkarılan taşlar belli olur dikkat et ve derinlikte fazla olmaz yerine göre değişir tabi ama girişin içi komple su taş suyu çektiği için madenlerde tünellerde suyu hapseder ve içerisi su dolar içerdeki su kapıyı açtımı önünde durmak imkansızdır kepçe bile olsa götürür biz zor başardık ama tedbirli davrandık yoksa iş sakata binerdi ustam görsel resim çekmedim çeksem iyi olurdu bu konularda saygı vede sevgilerimle daha anlatılacak çok şey var aslındaSon resmin ve diğerlerinin arka kısmı dağın zirvesi toprakla tolu. Buradan yamaç paraşütü ile ucmanız mümkün böyle bir yer. Vadiyi tepeden izliyoruz söylediler ovanin dağın başlangıç yerinde altın işleme yerlerinin olduğu ve bir küçük Tepecik var altında odaların olduğu gidemiyorum nedeni çok göz onu bir yer. Yerin tarihi geçmişi çok zengin bulunduğum yerin arkalarında bir yayladan Altın madeni çıkarılıp bu Ocaklara taşınır burada işlenirmis. Yakın zamana kadar duvar kalıntıları duruyormuş biliniyor.