Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    yorumsuz 3 ncü bölüm

    Cevap: gezilip görülen define ve mezar yerleri görsel Termal kamera ile çekilen fotoğrafa ve kesitlere dikkatli bakarsak araziye göre yapılan oda mezarı daha iyi farkedersiniz arkadaşlar. Cantar ustam paylaşım için teşekkürler güzel bilgiler.
  2. TATLARLI

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı Çıktığı şehire orada yaşayan medeniyete göre değişir. İçinden altın tozu çıkan küpler palavradır inanmayın bu tür küpler medeniyet küpleri olur toplu gömülür yani 1 küp ile bulduk diyenler hikayedir. Bunlar öldükten sonra yakılan insanların...
  3. TATLARLI

    Mevlid Kandili Mesajları

    Cevap: Mevlid Kandili Mesajları Mevlid kandiliniz mübarek olsun. Nice kandillere hep beraber inşallah.
  4. TATLARLI

    işaret bulgular vede sonuç

    Cevap: işaret bulgular vede sonuç 2 katlı İçeriden alta inen tünel mevcut olması lazım. parası ile birlikte gömülü.Paylaşım için teşekkürler asi ustam.
  5. TATLARLI

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler asi ustam maksatımız balığı tüm forum arkadaşlarımızda kazansın. Bilgi bitmez paylaşmaya devam inşallah.
  6. TATLARLI

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler değerli yorumlarınız için cümleten teşekkürler.
  7. TATLARLI

    selam...

    Cevap: selam... a.selam hoş geldiniz lacivert ustam.
  8. TATLARLI

    ermeni mezar kapağı

    Cevap: ermeni mezar kapağı Paylaşım için teşekkürler emeğiize sağlık ustam.
  9. TATLARLI

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler İçlerinde en değerli olanı o ustam. Oda gerçekten değerli. İnşallah yavaş yavaş gün geçtikçe tek tek açığa kavuşturacağım. Yavaş yavaş aşılıyorum ermenilerin davalarını. Birden verince iyi olmuyor. Kanas ustam yorumunuz için...
  10. TATLARLI

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Arkadaşlar. Ermenilerle ilgili konularımıza resimli olarak devam ediyoruz. Bu konumuzda. Ermenilerin kullanmış olduğu mezar çeşitlerinden birine değinelim. Örnek teşkil ederek. Aşağıdaki resimde. Doğu bölgesinde daha çok olmak üzere bir ermeni evi ve ermeni evinin son üyeside öldüğünde önüne...
  11. TATLARLI

    Istavroz oyma ve isaretler!

    Cevap: Istavroz oyma ve isaretler! Eğer KahramanMaraş değilse bölge herhangi bir tehlike olmadığına emin olabilirsiniz
  12. TATLARLI

    görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta.

    Cevap: görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta. elinize sağlık fakir baba. Resimleri ilk gördüğüm günkü gibi bilyorum unutmamışm. Gerçekten harika görseller emeğinize sağlık.
  13. TATLARLI

    Istavroz oyma ve isaretler!

    Cevap: Istavroz oyma ve isaretler! Enver kardeşim. Bu bir haberci duvarı. Bir ermeni köyünün haber duvarı diyelim.Hangi köyse tecir zamanında burada yaşayan ermeniler varmış. bu işaretler onların. Ve bir kanal açılmış taşın altına taşın yerini değiştirmeden küp içinde ailenin sikkeleri...
  14. TATLARLI

    Istavroz oyma ve isaretler!

    Cevap: Istavroz oyma ve isaretler! açıklamasını yapmadan önce. Saygısızlık yapana tahammülüm olmadığımını söylemek isterim. Elinde orada 3 mezar olduğuna yada 3 mezar olmadığına inanacak arkadaşımız konu sahibi arkadaşımızdır. Burada o fikiri sana değil arkadaşa söylemiş. Birde alaycı bi tavır...
  15. TATLARLI

    Resimlerin yorumlanması konusunda yardımcı olursanızz çok sevinirim dostlar.

    Cevap: Resimlerin yorumlanması konusunda yardımcı olursanızz çok sevinirim dostlar. Bu insanları hiç anlamıyorum. Delik deşik etmişler. Bilinçsizlikten dolayı oluyor işte. Ne yazıkki burada saklı olan birşey yok. Bir kale ve tapınım amaçlı yapılmış 2 mihrap var.
  16. TATLARLI

    ören yeri ve oymalar

    Cevap: ören yeri ve oymalar Merhabalar. Asi ustam ilk resimdeki oymalar ermenilere has taş kesme yöntemlerinden dikdörtgen yaparak değilde. oymalar yaparak oval şeklinde kazıkları oraya koyarlar. Sonra orta kısımdan basınç uygulayıp kayayı parçalarlar. Diğer medeniyetlerde yapanları az oluyor...
  17. TATLARLI

    Seven vede sevilen gönüller bir arada

    Cevap: Seven vede sevilen gönüller bir arada Herşeyden öte. Öncelikle asi ustamızı bi kez daha göndülden kutlayalım. Konuyu takip eden arkadaşlar olmuşsa biliyordur. Mezarı bulana balık hediye edecğim demişti. bilen ben olduğum için Balığı ısmarladı. Verdiği sözde durur. Biz her zaman beraberiz...
  18. TATLARLI

    bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

    Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? Harbici ustam. Konunuzla uzun süredir ilgileniyorum net cevaplar için. Bu mezarlar m.ö 50 ile ms 50-100 arasında. son paylaştığınız resimlerde açıklamasını yaptım. Din adına çok şükür bir işaret çıktı hristiyanlar için açıklamasını...
  19. TATLARLI

    bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

    Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? harbici ustam. Yer sizinse burayı açın. Boş değil. En az eli öpülecek kadar dolu çıkar erken hristiyan dönemi. Sağ alttaki dairede sarıya öttüyse eğer ölüye sunulan hediyeler bulunur cam gözyaşı varsa onada öter makina kapağı için...
  20. TATLARLI

    Kayanın Ustunde üc Tane Merdiven Ve Kare Oyma Tası

    Cevap: Kayanın Ustunde üc Tane Merdiven Ve Kare Oyma Tası 3. merdiven dediğiniz yeri yan tarafından bir fotoğraflarmısınız. Sanırım Zimmetlerini bırakıp mezarı bırakmışlar.
Üst Alt