Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Selamunaleyküm

    Cevap: Selamunaleyküm Merhabalar. Hoş geldiniz bunlar define işareti olarak algılamayın bunlar sunum amaçlı yağ yakılan oyuklar , sunak demiyorum , toplu halk tarafından yapılan sunu törenleri için hazırlanan gemi kaya önü yağ yakılan çukurlar. Ne yazıkki saklı olan birşey ifade etmez..
  2. TATLARLI

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum Siz o taşı ters çevirin. O taşı ters çevirmeye üşeniyorsanız mezarını hiç çıkaramazsınız açık açık söyleyim.
  3. TATLARLI

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler estağfurullah. Değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim.
  4. TATLARLI

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler Harbici ustam yeni başlıyoruz daha durmak yok yola devam :) Fotoğraflarım çok karışmış kare ustam. amaç yöntem bulma konusunda azda olsa bilgilendirme yapmaya devam edelim diye. Bazı fotoğrafları özellikle koyamadım bunları...
  5. TATLARLI

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Bugünkü konumuzda bir ermeni evini , iç yapısını , evdeki mahseni , merdiveni vs olması gereken herşeyin tam tamına uyduğu bir evi paylaşacağım. Birkaç resmim eksik tam değil ve bazı resimler koyulması yasal olmadığı için ekleyemiyorum. Dikkatle okumanızı tavsiye ederim. Öncelikle Bacadan...
  6. TATLARLI

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar Şapkalı bey :) hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Nick tam olmuş abi :) hayırlı olsun
  7. TATLARLI

    kaya cizimleri görsel

    Cevap: kaya cizimleri görsel Son resimde hayvancılığı resmeden bir figür var tarih öncesi çağlarda yapılmış bir çizim. Fare ,erkek baş boğa , domuz , dişi boğa. Bir avcı , ayağından yakaladığı bir geyik var.
  8. TATLARLI

    bi anlamı varmı bunların

    Cevap: bi anlamı varmı bunların Arkadaş açmış sanırım biraz toprağı yoksa böyle olmazdı detay fotoğrafları. Yalnız kanalın bittiği yeri değil. Tüm çevresi açılmalı o oval büyük taşın. Altından en basit işçilik ya yarım kalmış yada aceleye getirilmiş bir kaya mezarı çıkar. Kapısı dereye doğru bakar.
  9. TATLARLI

    oda mezar ve sandukalar

    Cevap: oda mezar ve sandukalar Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ustam.
  10. TATLARLI

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum Merhabalar. bu ermeni işi. Taşın toprakta kalmış tarafı var. Orayı temizleyin küçük x harfi olacak o taşta. Taşın hemen tersini çevirip arkasında çıkacak olan işareti tekrar fotoğraflayın ya altında verecek küpü yada adım sayısı verecek...
  11. TATLARLI

    değirmen ve çevresi...

    Cevap: değirmen ve çevresi... Merhabalar hoş geldiniz. Evet rum işi. 3. resim duvar tırmanmak için yapılmış. Uzaktan olan resim burada saklı birşey yok diyor. Bu dere yolundan aşağı inerken eski yol sağ taraftamı kalıyor . Dik köye mi çıkıyor. Dere boyu inerken 50-100 mt aşağıda sol tarafta...
  12. TATLARLI

    kaya cizimleri görsel

    Cevap: kaya cizimleri görsel Arkadaşlar son resimde ne görüyorsunuz. Bu önemli bir resim. Paylaşım için teşekkürler ustam.
  13. TATLARLI

    Arkadaşlar bu işaretler ne anlama gelmektedir Veya Bir anlamı İfade ediyor mu?

    Cevap: Arkadaşlar bu işaretler ne anlama gelmektedir Veya Bir anlamı İfade ediyor mu? Yer mükemmel. Burası kral tepesi. Sunak alanı. Kutsal alan. Birçok kaya mezarı bulunabilir bu çevrede. Resimlerinizde çok güzel ancak ben burdayım diyenleri net söyleyemiyorum. Merdiven varmıdır dikkatinizi...
  14. TATLARLI

    karabükle aynı mezarlar

    Cevap: karabükle aynı mezarlar Asi ustam. Taşlarına kadar aynı duruyor. Ancak giriş yönleri ve giriş sayıları farklı gibi geldi karabükten. PAylaşım için teşekkürler ustam.
  15. TATLARLI

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı Bi insana doğrusunu bunca arkadaş anlatırda bu arkadaş anlamazsa. Üstüne üstelik anlamamak için çaba sarfedip aynı zamanda bende dahil olmak üzere kırıcı sözlerde bulunursa. Birde tehdit ediyor yazık . 2 hafta cezalısın.
  16. TATLARLI

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı Arkadaşım bak. Dediğim dedik diye ısrar ediyorsun konu burada uzar gider. Senin altın yüzüğün varsa. Cıvaya bir batır bakalım. Toz haline getir birde. Bak arkadaşım cıva çok nadir bulunan bir element hele hele o dönemde bunu buluyorsun. Biri 350...
  17. TATLARLI

    küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı

    Cevap: küpten çıkan kül küpün içinden kül çıktı Arkadaşlar bakın öncelikle şu konuya açıklık getirelim. Altın cıva ile karıştırılırsa amalgam haline gelir ve tekrar eski sarı haline dönmesi imkansız olur. Tekrar eritildi desek bu seferde altın karıştırılmış halde erir çünkü erime yüzdeleri...
  18. TATLARLI

    kabartma resim kayada

    Cevap: kabartma resim kayada Bu anıt tipi sunu amaçlı yapılmış bi figür. 2 rahibenin 1 rahipe verdiği bir kitap ve katolik inancın ürünü. Altında bulunan yazı gibi duran kısım. Burada oyulmuş bir isim altın harfler olarak geçer. Altından yapılan kaplama ile üstüne geçilir ortasında çivi izi var...
  19. TATLARLI

    Osmanlı Ordusunun Gizli Hazinesi Bulundu

    Cevap: Osmanlı Ordusunun Gizli Hazinesi Bulundu Abdülmecid satmasaydı şu toprakları ah nelerimiz nelerimiz vardı. Geçmişi kapattılar. Kapıları açmakda bizim görevimiz :)
  20. TATLARLI

    Osmanlı Ordusunun Gizli Hazinesi Bulundu

    Link olarak ekliyorum devletimizin büyüklüğüne yeni açılan odalardan çıkan emarelere bir bakın... Osmanlı ordusunun gizli hazinesi | Mynet Haber
Üst Alt