Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    sol ayak izi mi demiştiniz böylesini görmemişsinizdir...

    Cevap: sol ayak izi mi demiştiniz böylesini görmemişsinizdir... Şunun tarihini bi aydınlatamadılar. Kitaplarda da yazmıyor. Arkeolojide bilmiyor. Medeniyetlerin ayak izleri bulunuyor. Çamura basmış olanların geçenlerde 1500 yıllık ayak izleri ortaya çıktı bozulmamış. Etrafındaki kayalarada...
  2. TATLARLI

    kartal veya kaz olduğunu düşündüğüm ve diğer fotoğraflar hakkında yorum lütfen

    Cevap: kartal veya kaz olduğunu düşündüğüm ve diğer fotoğraflar hakkında yorum lütfen Merhabalar. Sondan bir önceki resminizi detaylı olarak çevresinden ve 5-10 adım kadar gerisinden fotoğraflayıın. üstünden çevresinide fotoğraflayın. Yeriniz güzel. Anıt kaya veya dikili taş olur arka tepe...
  3. TATLARLI

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu Burası 2 kanyon arası en tehlikeli bölge. Ve kullanılan bir yol. Ay ışığı dahi vurmaz gece buraya ve tehlikeli bir yer. Aydınlatmak çok güzel bir tercih olabilir. Olabildiğince kayalık çevre. Bu tepeleri gezmekten yolun sonundaki sırta gitmeye...
  4. TATLARLI

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu Değerli arkadaşlar , Sayın ustalarım. Ek bilgi vermek adına. Burada kareler dereden 20 cm kadar yüksekte duruyor. Tarihe döndüğümüzde 65-70 yılları arasında bu dere 3 mt daha aşağıdaymış sel gelince toprak doldurmuş boyu yükselmiş. Yani bu kareler...
  5. TATLARLI

    kaplumbağa 2

    Cevap: kaplumbağa 2 Bölgede Dere , tepe arkasında atlamaç gibi yamaç var yamaçtan atladıkdan sonra aşağısında dere var soranlar için hatırlatma. Kaplumbağa kuyruktaki sıralı taşlar ya kuyuyu ya odayı ört pas etmek için koyulmuşlar. Yine yumurtaları her biri bir emare verecek diye düşünüyorum ben.
  6. TATLARLI

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa kukır ustam. Şimdi ben bu kaplumbağayı o bölgede yaşayan hangi medeniyet simge olarak kullanmış sabaha kadar araştırırım. Mükemmel işçiliği var. Tahminim ilk kaplumbağa hiç uzağa gitmeden direk altını verecek. Diğer kaplumbağa paralel. Sıralı birbirlerine bakarak tepeye...
  7. TATLARLI

    acılmış mezar merdiven ruh deliği

    Cevap: acılmış mezar merdiven ruh deliği Örnek olarak çok güzel asiustam emeğinize sağlık. Güzel mezarmış merdiveni çok dikkatimi çekti. Paylaşım için teşekkürler.
  8. TATLARLI

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler Değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim. izsürücü ustam o 2 delik kısmı dediğiniz gibi. Burada detaylı olarak açıklasak konu boşta kalır şimdi. İnşallah nasip olursa bu konunun devamını dışarıdan bu eve gelmeyi açacağım 1...
  9. TATLARLI

    Oymalar görsel

    Cevap: Oymalar görsel sayın ustalar. Şimdi bu arazide öncelikle anlayışla karşılamak lazım. Birebir görmediğiniz arazi yapısını anlayamadığınız için bunlar işaret gibi gözüküyor. Ben bunları aslı olarak el işçiliği varmı fotoğraflarda bakayım istedim. Taşa dikkatli bakarsanız. Burada keski...
  10. TATLARLI

    Sıralı kaya duvarı .kayada ki işaret ve çevresi!

    Cevap: Sıralı kaya duvarı .kayada ki işaret ve çevresi! Sadece toprak altında kalmış bir yaşam yeri. uğraşmanıza değmez bir ömür harcar burası. Duvar boylu boyunca gider sınır duvarı. desekki çevrede tek para arasanız bölge ormanlık çok altta kalmıştır. Mezar var ama sunaksız dolu olma...
  11. TATLARLI

    Sol ayak ve oymalar

    Cevap: Sol ayak ve oymalar Ufuk hocam yaklaşımınız çok güzel tebrik derim.. Ancak şöyle düşünün Ayakla birleşen oyma burada mezarın habercisi ve diyorki ben kapalıydım biri geldi beni açtı ayak sol ayak olursa ve mezar hemen dibinde olursa 1 haberci koyulur küçük bi para olabilir veya bir...
  12. TATLARLI

    Oymalar görsel

    Cevap: Oymalar görsel 6. resimde gözüken taşın dibine doğru akıyor. Ancak boşluk alamadık oradan.Burası tepenin zirve noktası merdiven ile çıkılıyor. Asiustam varsa merdivenlerinde fotoğrafını koyalım.
  13. TATLARLI

    Oymalar görsel

    Cevap: Oymalar görsel Burayı arazide birebir kendi gözlerimle gezdim ama kayda değer birşey görmedim. Yani ben doğal olarak tuzlu kaya oluşumundan olduğunu sanıyorum.Simetrik değil hafif çöküntülü şekilde duruyor ilk resimler. Farklı yorumları olan ustalarımız arkadaşlarımız varsa lütfen...
  14. TATLARLI

    Sol ayak ve oymalar

    Cevap: Sol ayak ve oymalar Arkadaşlar , sayın ustalar. Sizce ayak işareti ile oymayı kanal olarak birleştirmeleri size neyi anlatıyor? Fikirlerinizi bekliyorum.
  15. TATLARLI

    derin yuvarlak oymalar ve kanalları

    Cevap: derin yuvarlak oymalar ve kanalları Resimlerin hepsi giden gitti diyor. Eve kadar gider bu işaretler. Küçük x i fotoğraflasın hemen dibinde açılmış kasa bu mu yoksa başka varmı bakalım abi.
  16. TATLARLI

    kilise vede mahseni

    Cevap: kilise vede mahseni güzel paylaşım asi ustam elinize emeğinize sağlık.
  17. TATLARLI

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. . Mekanı cennet olsun. Ailesine Allah sabır versin. Başınız sağolsun ustam.
  18. TATLARLI

    Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk

    Cevap: Sadece paylaşım amaçlıdır civcivli tavuk Yeni eklediğiniz resimlerdeki sondan 1 önceki resime dikkatli bakın.Yer orası. Kayanın görünümüde civcive benzeyecek.
  19. TATLARLI

    görsel

    Cevap: görsel Kapı belli yalız birinin yağmurluk akarı diğerine göre daha uzun duruyo yani aynı zamanda ölenler değil , yada 1 oda 2 yatak demek.
  20. TATLARLI

    arkadaslar bu ne olabilir anlamı varmıdır ??

    Cevap: arkadaslar bu ne olabilir anlamı varmıdır ?? Orada gübreyle şeker kullanılmış sizmi kullandınız. Kırılan taşları sağlı sollu önlü arkalı çevir ortası delik oyma varmıymış. yoksa orada işaret de yoktur.
Üst Alt