Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Büyük haç ve 50 mt ileride Kocaman Kapak.

    Cevap: Büyük haç ve 50 mt ileride Kocaman Kapak. O halde elinizle açtığınız tarafından 60 cm inin sonra düz traş bitip bi tane düz kanal çıkıntı verir. altına traş biraz daha devam eder ve sonra merdiven dediğiniz yere doğru düz bi yer kayasına döner o düz yer kayasında ortası boş u şeklinde...
  2. TATLARLI

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar Kesin ve net olarak söylüyorum. Boşluk almanıza ve derinlik ölçmenize güveniyorsanız. Emin olmadığınız yerlerde. Derinlik ölçün , Biz müslümanlar tarihte kadınların mahremiyeti olduğu için daha derine gömdüler. Göğüs boyu veyahut bir adam boyu kadar yani en fazla 1.80 m...
  3. TATLARLI

    Bizans takı ve paraları

    Cevap: Bizans takı ve paraları Güzel madalyon yarışta kazanmış :) emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
  4. TATLARLI

    Büyük haç ve 50 mt ileride Kocaman Kapak.

    Cevap: Büyük haç ve 50 mt ileride Kocaman Kapak. Buna benzer nerdeysse aynı diyebileceğim traşlı düzgün kaya ile polatlıda karşılaştık. Görünümü tam lahit şeklinde yer üstündeydi. ancak ne lahit veriyordu nede bir emare. Şimdi senin yerine gelince ne yazıkki ben umutla bakamıyorum hititli...
  5. TATLARLI

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar Bu sistem şöyle 70 yıldır çanakkale de yunanların mezarına fatiha okudular. Müslümanlar yani bizler. Büyük insanları , ermişleri vs. türbe gibi yerlere gömeriz. Mezarı kazılmaz taş çıkar mübarek deriz yine türbe yaparız yerüstüne gömeriz. Halkımızda gelip dua edip medet...
  6. TATLARLI

    güzel bir haç

    Cevap: güzel bir haç Boş vermez bu haç ustam.
  7. TATLARLI

    Görsel - Tiyatro Biletleri

    Cevap: Görsel - Tiyatro Biletleri a.selam bozkurt ustam. Evet arkeolojide ''tablet tiyatro bileti'' olarak adanlandırılıyor. antik çağda kullanılmış.
  8. TATLARLI

    kaya mezarları kalan birşey var mıdır

    Cevap: kaya mezarları kalan birşey var mıdır Merhabalar. Fotoğrafladığın kısımlarda ne yazıkki birşey yok. Sizin yerinizde olsam dereden karşıya geçer. Karşı tepeye doğru tırmanırdım elbet gruptan ayrı yaşayan bir kafir yada eşkıya vardır
  9. TATLARLI

    karaca işareti

    Cevap: karaca işareti bu işaret değildir simgedir. 3 tane olur. 1 tane kuyunun içinde duvar taşında ayakta durur şekilde çizilir. Diğeri su içerken tuzağı anlatır. Ne yazıkki mezar vermez. 3. bulunan sizin bulduğunuzda eski yaşam yerinde su bulunmayan arazide olur buda kuyuya gidilmesi...
  10. TATLARLI

    kare ve oymalar

    Cevap: kare ve oymalar Mezarın yaprakları güzelmiş asiustam. O bitki değerli kişiler için dikilir.
  11. TATLARLI

    çarpı işareti merdiven gibi taşlar ustadlardan yorum..

    Cevap: çarpı işareti merdiven gibi taşlar ustadlardan yorum.. ilk resimlerde taş doğal işaret değil o ne yazıkki. horosan gibi gözüken çakıllı taşı geriden bir fotoğraflarmısınız eski gibi durmuyor 2 mm kum kullanılmış yani profesyonel işi. Onunda ne yazkki define için olduğunu düşünmüyorum...
  12. TATLARLI

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Teyfik abiye ve ailesine Allah sabır ihsan eylesin inşallah.
  13. TATLARLI

    Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

    Cevap: Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi şutoprak altından çıkan ayak izinin ve dikdörtgen taşın fotoğrafı varsa bi paylaşırmısınız. Ustalar doğru diyor resimlerde hiçbir işaret yok ne yazıkki ancak dediğiniz gibi 30 cm - 25 cm dikdörtgen şekilde 10 cm yükseklikte bir tal çıktıysa yada toprak...
  14. TATLARLI

    tümülüs örnegi çözümü

    Cevap: tümülüs örnegi çözümü Bu tümülüs yapısı Türkiye'de ne yazıkki kullanılmıyor. Mısır'a özgü bir yapım. Sfenksin yeni çıkan çözümü olmalı bu. paylaşım için teşekkürler.
  15. TATLARLI

    Işaret nasıl yapıldı.

    Cevap: Işaret nasıl yapıldı. emeğinize sağlık çok faydalı bir bilgi olmuş ustam. İşaretin tarihi sanata dayanıyor. Lahit döneminden sonra işarete dönüşüyor. İnsanlar bir kral profil resminin hemen yakınında mezarın olduğunu biliyor ancak. Bu kayaya oyulan profil resmi işaret için değil gelenek...
  16. TATLARLI

    Işaret nedir

    Cevap: Işaret nedir emeğinize sağlık güzel bir anlatım kurkır ustam.
  17. TATLARLI

    Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

    Cevap: Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi merhabalar sayın şüpheci bak adam orada ayak izi bulmuş mal ne arar dediğin yerde şansında bu kadarı değilmi. Bir tane malın yerini verecek işareti bende merakla bekliyorum sizden.
  18. TATLARLI

    Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

    Cevap: Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi iki ayak arasında ne kalıyor. üstü traşlı olan kayamı kalıyor. ayağın altına indinizmi
  19. TATLARLI

    Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi

    Cevap: Tavuk, yumurta, civciv ve ayak izi bu resimlerin sahibi sizmisiniz. Bunun altı açıldı kapakmı diye kontrol edildi vs .. ben 6 ay öncede doğal dedim şimdi de doğal diyorum bu resime. Sonuca gitmez ne yazıkki.
Üst Alt