Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

    Cevap: Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.? Merhabalar. Öncelikle hoş geldiniz. Duvara oyulmuş şekilde olsaydı hayvan bağlamak için kullanılmış derdim. Sanırım yer kayasında ve yatay bu oymalar. Eğer öyleyse. Bu adaklıktır. Açıklayalım. Adaklık bir hayvan bu 2 oyma arasındaki...
  2. TATLARLI

    bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

    Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? Harbici ustam. 3. merdivenin kapıyı vermesi. bana hristyan olduğunu gösterdi. Bir erkek hristiyan mezarı. Hz. İsa'nın doğumundan sonra yapılmış ise boştur ustam ama görünen köy ben doluyum diyor çünkü ben sunak göremedim.İçindekiler...
  3. TATLARLI

    kalp içinde çapa

    Cevap: kalp içinde çapa İfade ettiği net açıklaması. Erken hristiyanlık döneminde.Erkeğin Ergenlik dönemine girdiğinde yeni bir sevgili arayışı , ve kalbin içinde olması bu kızın haremin en gözde kızı olacağı anlamına gelir. Bu bir ilanmış. çapa diyen arkadaşlar için aşağıda haç...
  4. TATLARLI

    kalp içinde çapa

    Cevap: kalp içinde çapa Harbici ustam bu bir sanata benziyor daha çok. Bunu bir gemi demiri olarak değilde. Papazların insanları kutsarken üzerine su serpiştirirken vs kulladığı haç bu şekilde delikli olur birebir aynısı olur. Daha sonra bu haçtan sağa bir ok çekip bir bayan ismi , sola bir ok...
  5. TATLARLI

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri Bu Konu çok derin bir konu olmasına rağmen tek tek uzatıp okumaktan sıkılmadan değinip geçelim. Konu ile ilgili sorusu olan olursa. Özel mesaj yada buradan cevaplayalım. Tecir zamanı saklanılan ermeni işlerinden bahsedelim. Doğu bölgesine güneydoğu bölgesine...
  6. TATLARLI

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri Yakında konuyu resimlerle donatacağım inşallah. Ermeni ve rumlara dair net bilgiler vereceğim.
  7. TATLARLI

    işaret ve yorum

    Cevap: işaret ve yorum Taşın kendisinde tek para var ve taşın tam altında. merdivenle inilen bir oda var. Direk hazine veriyor. Asi ustam hatırlarsınız paylaşmıştınız bi ara yurt dışından. işaret karşısında bir taş ve onun altından açılan oda gibi resimler vardı. Buda onların bir örneği. Bunu...
  8. TATLARLI

    ilginç bir video

    Cevap: ilginç bir video Çok basit bi video uygulaması 0.16 dan 0.17 arası animasyon efekti ile yapılıyo. Video durduruluyor herşey sabit kalıp yer değişiyor sonra video oynatılıyor ama durdurulduğunu anlamıyosun. Bu arada renk sıcaklığı ayarlanıp hız efekti veriliyor. çok belli oluyor hepsi...
  9. TATLARLI

    İslam Ülkelerinde İlk Sikkeler

    Cevap: İslam Ülkelerinde İlk Sikkeler Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ustam.
  10. TATLARLI

    ó ìåíÿ âîïğîñ

    Cevap: ó ìåíÿ âîïğîñ Bir rus vatandaş. İspanyolca nick almış rusça Malesef yanlış yazdım demiş.Oturduğu yeride yunanistan yapmış. Kısaca spam yapmış.
  11. TATLARLI

    Kapı olabilir mi?

    Cevap: Kapı olabilir mi? Resime aldanacaksak bir değil birden fazla kapı gözüküyor. Ancak böyle net birşey söylenemez. Fotoğraflar çok buğulu , örneğin ben kapıdan önce destekleyecek bir işaret bakıyorum ama anlaşılmıyor. Daha yakın yada net fotoğraf varmıdır arazinin. Yer olarak müsait değil...
  12. TATLARLI

    kartal 3......görsel

    Cevap: kartal 3......görsel Yaklaşık 5 dakikadır bu resime bakıyorum. Aslında birçok şey var bu resimde. Bu bir figür değil bu bir anıt. Bir medeniyetin kralının sembolü. Bu Bir ailenin krala yapmış olduğu anıt. Ve bunlar tarihte naziler olarak geçer. Doğu roma yada roma cumhuriyeti kesinlikle...
  13. TATLARLI

    sadece sizler için gezdim iyi seyirler

    Cevap: sadece sizler için gezdim iyi seyirler Ustam elinize kolunuza ayaklarınıza sağlık teşekkürler paylaşım için. Bunlar mezar değil sanırsam. Yaşama amaçlı yapılmış yerler. Hiç kapatılmadıklarını düşünüyorum.
  14. TATLARLI

    kapatılmış yer

    Cevap: kapatılmış yer Güzel resimler. Balık muhteşem yapılmış. Kapı çok sıkıntılı duruyor. Emeğinize sağlık ustam.
  15. TATLARLI

    bu ne işareti?

    Cevap: bu ne işareti? Ustam zaten fotoğraf geriden çekilse kapı gözükür. dibinde kaya mezarı var. Fotoğraf harbici ustamın olsa tek paylaşmazdı eminim :) Kimden geldiyse ustam çözümünü biliyordur ben söyleyim :)
  16. TATLARLI

    Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

    Cevap: Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba? Yorumları okudumda çok garip geldi. O oyuklar örnek almak için açılan oyuklar. İnşaat mühendisleri bilir. Toprak göçmemesi için yatay kazık çakılmış içinden. Kapı dediğin yer. Eski hayratmış kapatmışlar suyu önlemek için de içine çelik...
  17. TATLARLI

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma resim ekleyemiyorum. İlk resim direk alta iniyor. Sol tarafının altında oval şeklinde kapaklı yapıştırma. Büyük bi ihtimal insan mezarı değil. Bulunması gerekenler ilk resimde saklı hediyelerin mezardan ayrı konulmuş olma ihtimali çok yüksek..Daha...
  18. TATLARLI

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma Abi merhabalar. Yer senin mi . Net sonuçlar var.
  19. TATLARLI

    Kasa ve kapatılmış yerler(görsel)

    Cevap: Kasa ve kapatılmış yerler(görsel) Merhabalar. Truva ustam. Benim şahsi fikrim. Burada saklı olan bir emare yok. Bölge hakim bir tepe. Bikaç tane tahrip olmuş ölene yazılmış anıt ve yazı var. Yazıda usta işareti var. Demekki burada ölen insanların yazıtları koyuluyormuş ve mezarlar buraya...
  20. TATLARLI

    Aile mezarları

    Cevap: Aile mezarları Güzel örnekler için teşekkürler. Emeğinize sağlık asi ustam.
Üst Alt