Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Mezarlık ortaya cıktı

    Cevap: Mezarlık ortaya cıktı Merhabalar asiavcı ustam ben cevaplayım. Ermenilerde bu bir dini inanış örneğidir. Kadınlar ile , Erkeklerin mezarı farklı derinliklerde gömülür. Erkek Mezarları daha üstte kadın mezarları daha derinde olur. Aynı hizada olarak gözükmeyenler ya bölgenin eğimli...
  2. TATLARLI

    Kaya mezar çözümü...görsel bilgi

    Cevap: Kaya mezar çözümü...görsel bilgi Son resimdeki siyah kareler mezarın şeklini ve bir tüccar olduğunu söylüyor. Paylaşım için teşekkürler asi ustam.
  3. TATLARLI

    Görseller

    Cevap: Görseller medli ustam emeğinize sağlık çok güzel resimler teşekkürler paylaşım için
  4. TATLARLI

    Romada tuvalet...görsel

    Cevap: Romada tuvalet...görsel güzel görseller ustam paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
  5. TATLARLI

    s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

    Cevap: s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık.. Yanlışlıkla resim silme linkini vermişim. Resmi ekledim. Evet gün batımında dağın arkasına düşmeden son vuran güneş ile bakın fakir baba. Ermeniler buna kutsal suya adanılan ruh derler. Çizilmiş şekiller çıkacak anlamsız...
  6. TATLARLI

    s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

    Cevap: s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık.. Ticaret yolu üzerinde olması ve ismi çok güzel uyuşmuş. Tamda ermeni işi. Ancak bu ermeniler 100-150 yıllık değil daha öncesine dayanıyor. Burayla ilgilenmenizi öneriyorum abi ben. O kadar kurnazca yapılmışki. oradan...
  7. TATLARLI

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. ben beşgen olarak gördüm o oymayı. kare ve üçgen yan yana ve yine ucu açık üçgen. Kararlıyım son nokta orası.
  8. TATLARLI

    s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık..

    Cevap: s.a mubarek saygı dğer kardeşlerim.kabartma ayak izi yada çarık.. merhabalar. Abi bu arazi 3 tarafı kadarı dağ ile çevrilide bir tarafı düzlük mü gidiyor. Gittiği yol ticaret yolu olabilirmi bunun bi araştırılması lazım gittiğinizde dürbün ile tepeleri güzelce izleyip dikili taş varmı...
  9. TATLARLI

    paylaşım amaçlı(görsel)

    Cevap: paylaşım amaçlı(görsel) Ustam ellerinize sağlık resimleri dün görmüş gibi hatırlıyorum unutmamışım buranın resimlerini :) . Tekrar gördüğüm iyi oldu bu deve çok hoşuma gidiyor :) Teşekkürler paylaşım için emeğinze sağlık ustam.
  10. TATLARLI

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. O üçgenin 5 gen oymanın yönü nereye bakıyo onu göremedim ama arazi yapısına göre ve görebildiğim kadarıyla 4. resimde plastk çbukların olduğu taraf , ve 5. resimde gözüken açık renkli kayalık kısımda alta inen höyük tarzı mezar veriyor ustam.Şahsen 5. resimde...
  11. TATLARLI

    Bilgi amaçlı görsel işaret

    Cevap: Bilgi amaçlı görsel işaret Sol baştan bakarsak ilk resim merdivenle çıkılan bir yer olduğunu yada yüksekte bir yer olduğunu 2. resim bir hristiyan olduğunu altındaki sayılar bir ermeni olduğunu yanındaki ok mesafeyi , ve sondaki yan yatırılmış küp , okun mesafesinin verdiği yerdeki...
  12. TATLARLI

    ROMA.ölü gömme geleneği

    Cevap: ROMA.ölü gömme geleneği Asi ustam kim yazmışsa bu konuyu canı gönülden tebrik etmek lazım kısa öz ve doğru anlatımlar. Çok teşekkürler paylaşım için. Elinize sağlık.
  13. TATLARLI

    üç oyma hilal şeklinde

    Cevap: üç oyma hilal şeklinde Kukır ustam işçilik çok zayıf ve işaret eksik. Bu daha çok kesik oyma. Yani yol tarif eden türden muhakkak aynı kayada işaret daha olması lazım. Temizlenip bakılması lazım. O anakayalık baya yaşlı çok parçalanmış çok doğal kanal oluşmuş birşeyler olsaydı çoktan...
  14. TATLARLI

    Fil Diyorum Yorumlar sizin!!!

    Cevap: Fil Diyorum Yorumlar sizin!!! Merhabalar. Hocam ne yazıkki. Eğer fil olsa anıt derdim. Anıt olsa yol yok. Yol olsa kral yolu yok. Kimin geçtiğine baksak ticaret yok. Bu yüzden fil olmadığına emin olalım.
  15. TATLARLI

    üç oyma hilal şeklinde

    Cevap: üç oyma hilal şeklinde Kukır ustam işçilik çok zayıf ve işaret eksik. Bu daha çok kesik oyma. Yani yol tarif eden türden muhakkak aynı kayada işaret daha olması lazım. Temizlenip bakılması lazım. O anakayalık baya yaşlı çok parçalanmış çok doğal kanal oluşmuş birşeyler olsaydı çoktan...
  16. TATLARLI

    ağaç kasa

    Cevap: ağaç kasa Güzel örnek. Paylaşımınız için teşekkürler asi ustam emeğinze sağlık.
  17. TATLARLI

    işaretler

    Cevap: işaretler Merhabalar. Öncelikle hoşgeldiniz. Bölge neresidir bilemedim ticaret yolu geçiyor olmalı. Ancak o küçük tepeye çıkmadan aşağıda han olması lazım. Dikdörtgen bi alan varmıdır tepeye çıkmadan temel taşları kalmışsa belli eder. Eşkıya yükü var küp olarak benim gördüğüm. Eğer han...
  18. TATLARLI

    kayadaki işaretin anlamı

    Cevap: kayadaki işaretin anlamı Sondurak usta maşallah gözünüzden de birşey kaçmıyor. Evet ermeni işi gibi duruyor. Fotoğrafı yan çekmiş arkadaş yere bakıyor olması lazım o taşın. Ne güzelde kapağa benziyor değilmi. O kapak kazılmaz mağara girişine bakan tarafından iki taraflı marle demiri ile...
  19. TATLARLI

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma Tabi balık var dedi bildik ses yok asi ustadan :) balığıda biz yaparız artık kukır ustam :)
  20. TATLARLI

    bugün benim doğum günüm

    Cevap: bugün benim doğum günüm abi doğum günün kutlu olsun 4+4 yaş yaptı 8 :) . Nice senelere inşallah.
Üst Alt