Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    TAVUK CİVCİV,arap35,şe

    Cevap: TAVUK CİVCİV,arap35,şe
  2. TATLARLI

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
  3. TATLARLI

    Aynı bölge üç işaret

    Cevap: Aynı bölge üç işaret Fernerli hocam son resim son nokta zaten. Yalnız yürünecek o taştan sol tarafı kısa olan kısıma doğru 10 mt civarı yürüyüş yapılmalı 3 tane fakir mezarı var diye düşünüyorum.
  4. TATLARLI

    Kadın ve cocuk ayagı.

    Cevap: Kadın ve cocuk ayagı. Merhabalar. Safkan hocam orada küp kırıkları bulduysanız. Bence mal alınmamıştır. Gelip kazanlar yarım bırkamış küp kırıp gitmiş olabilirler. Bunun malı zaten küp olmamalı. Bildiğimiz mezarı veriyor. Dereyi Geç ek işaretli taşı yani burayı bul (derinlik ve yol...
  5. TATLARLI

    Kare ve Bozkurt ustalara :)

    Cevap: Kare ve Bozkurt ustalara :) İki elim kandada olsa gelirim :) asiavcı ustamızın fikir nedir acaba :)
  6. TATLARLI

    süvari görsel

    Cevap: süvari görsel bayağıda heybetliymiş. Paylaşım için teşekkürler emeğinze sağlık ustam.
  7. TATLARLI

    acılmamış mezar videosu

    Cevap: acılmamış mezar videosu güzel örnek. Teşekkürler paylaştığınız için asiavcı ustam.
  8. TATLARLI

    Roma dönemi kaya mezarını ele veren,Doğal görünümlü çatlaklık

    Cevap: Roma dönemi kaya mezarını ele veren Doğallık Güzel konu güzel bilgi a21medli ustam emeğinize sağlık teşekkürler.
  9. TATLARLI

    Ilginç işaret çok değişik

    Cevap: Ilginç işaret çok değişik Merhabalar fenerli hocam. Hoş geldiniz. Oyma sunak amaçlı değil yön vermiş ustam. Anıt yontulmuş. ağzı açık. Yakın karşısındaki küçük tepe varmı resimlerde bilemedim. Ancak küçük tepe veriyor. Kaya mezarı basit lahit diye düşünüyorum.
  10. TATLARLI

    Kare ve Bozkurt ustalara :)

    Cevap: Kare ve Bozkurt ustalara :) Aslında şu bölgeye forumca bir ziyaret yapsak. Manzaraya karşı bi çay demlense çok güzel olur.
  11. TATLARLI

    toplu oyma hac isaretleri

    Cevap: toplu oyma hac isaretleri Papaz mezarı.Taşın çıktığı yer.. Yalnız çok tehlikelidir her yönüyle. Öncelikle can sonra canan..
  12. TATLARLI

    göktürk mezarı

    Cevap: göktürk mezarı Çok güzel video 2. - 3. bölümünüde izledim. İzlemeye değer tavsiye ediyorum. Paylaşım için teşekkürler asiavcı ustam.
  13. TATLARLI

    Kayalık tepe

    Cevap: Kayalık tepe Merhabalar a21medli ustamızın söylediği bölgede daire içine aldığı yer direk nokta atışı. Sağ kısıma doğru oraya iyi bakın. biri siyah biri gri renk olarak sıra sıra dizilmiş duvar taşları olacak. eğer yüzeyde belli olmuyorsa şişleme yöntemini deneyin kesin sonuç vermeli. Bu...
  14. TATLARLI

    genis kanal nedir

    Cevap: genis kanal nedir bahsettiğim konuda odur zaten. Yeni doğan bir çocuk için aşağıdaki resimde daire içine aldığım bölgedeki toprak olan bölgeye şarap gömülür. Daha sonra buranın tepesine tırmanılarak bu kanaldan aşağıya su dökülür. yeni doğan bu çocuğun ailesi bu suyu ellerine ve...
  15. TATLARLI

    genis kanal nedir

    Cevap: genis kanal nedir doğrudur tahmin ettiğim gibi kızılcahamam gerede tarafları burası memleketimin işaretine kurban olayım :). yalnız ne yazıkki burası define vermez. Fotoğrafı çektiğiniz yerde arka tarafınızda bir yayla yada boş arazi olması lazım. Eski yerleşim yeri burası. rumlardan...
  16. TATLARLI

    genis kanal nedir

    Cevap: genis kanal nedir Merhabalar bölge bolu yada yakın çevresimi
  17. TATLARLI

    toplu oyma hac isaretleri

    Cevap: toplu oyma hac isaretleri Hocam yanlış anlamayın inşallah. Benim anladığım şu . doktora gidiyorsunuz diyosunuzki benim ayaklarım ağrıyo , ne olduğunu bilin göstereyim diyorsunuz. Bazı doktorlar onuda bilir işte :) . Siz fotoğrafını ekleyin. Bizde hemen birbirine bakan bu işaretlerin...
  18. TATLARLI

    cözülmüş örnek kısmen

    Cevap: cözülmüş örnek kısmen Ben buna sadece konya derim asiavcı ustam.
  19. TATLARLI

    toplu oyma hac isaretleri

    Cevap: toplu oyma hac isaretleri Sizin niyetiniz belli bizi denemek sanırsam? papaz mezarı verir. Devletin önde giden din adamları için yapılır. Ermeni ile alakası yok resimin.
  20. TATLARLI

    buda benim kuşum

    Cevap: buda benim kuşum Asiavcı ustam sizin kuşda ayrı bi güzelmiş :)
Üst Alt