Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) Merhabalar. 2. resimde arkada gözüken kesilmiş kayalıklar olan kısım. o yön güney batıya mı bakıyor? kaya mezarları için çok taş kesilmiş. yine sağ tarafında yarısı toprakta kalan kayalıklar. Biraz önünden açın o kayalarda mumluk yerler...
  2. TATLARLI

    Vayyy halimize

    Cevap: Vayyy halimize Abimiz heralde gelinine kazdırıyor muazzam yaş farkı gözüküyor :) yardım edilecek kadar iyi cihhaz :))
  3. TATLARLI

    Mezar odaları görsel

    Cevap: Mezar odaları görsel emeğinize sağlık ustam güzel resimler paylaşım için teşekkürler.
  4. TATLARLI

    paylaşmanın hakkını vermek

    Cevap: paylaşmanın hakkını vermek Kukır ustam elinize emeğinize sağlık çok güzeldi. Ders alınacak nitelikte... Teşekkürler paylaşımınız için saygılar.
  5. TATLARLI

    lahit resimleri 3

    Cevap: lahit resimleri 3 Güzel paylaşımınız için teşekkürler hepsi birbirinden güzel. Emeğinize sağlık.
  6. TATLARLI

    Dikdörtgen oymalar..

    Cevap: Dikdörtgen oymalar.. Merhabalar. 2. Resimde ayağınızın altındaki Anakayayı kaldırabilirmisiniz? Aceleye getirilmiş mezar var orada saklı olma ihtimali oldukça yüksek. Yinede önce bi sarı veya bakır testi yapın boşa emek harcanmasın.
  7. TATLARLI

    görsel amaçlı

    Cevap: görsel amaçlı Taş illaki bir yerden getirilmek zorunda değil. Orada da kesilir başka yerde de kesilir. Şöyle yapın olaya genişten bakın. İçeride o kol zor giriyor dediğiniz yerde işaret var sayın arkadaşım. Oraya cinler perilerin yapacak hali yok o işareti. Demekki insanda giriyormuş...
  8. TATLARLI

    görsel amaçlı

    Cevap: görsel amaçlı fanti hocam bu kesme taşları yapmak bir ustanın bir günlük işi değil taşları kim neden getirsin onuda düşünmek lazım. Yapılarda kullanılır o taşlar orada yapı olması imkansızmıydı siz mi keşfettiniz aydınlatırsanız bizde öğrenmiş olalım. aşağıda resimde gösterdiğim yerde...
  9. TATLARLI

    Mezarmı,kasamı,mağaramı?(görsel)

    Cevap: Mezarmı,kasamı,mağaramı?(görsel) Şimdi oradaki o işaretin kırıldığına bir dedekktörün yada bir cihaazın acizliğiyle yok edildiğine üzülmek istedim ama eminim ki orada öyle bir işaret hiç olmadı ustam çünkü doğal benzetildi diye düşünüyorum. Öyle olsa bile arkasında boşluk değil...
  10. TATLARLI

    görsel amaçlı

    Cevap: görsel amaçlı Merhabalar ilk resimleriniz aşağıdaki örnekteki resim gibi kapıdan geriye kalan kesme taşlardır.Dışarıda belli olmasın diye İçeri atmışlardır büyük bi ihtimal. O taşlar girişe ait. Diğer resimlere gelirsek aşağıdaki resimde daire içine aldığım kısımdaki toprağı...
  11. TATLARLI

    yan yana 2 koltuk

    Cevap: yan yana 2 koltuk Merhabalar bozkurt ustam. Ben burda birşey yok diye düşünüyorum. Saygılar.
  12. TATLARLI

    açılmış kaya mezarı örnek

    Cevap: açılmış kaya mezarı örnek Merhabalar.Orası kapı değil. Bi alt katman. Kapı yön olarak o kısımda olmaz arka tarafında hafif sola doğru olmalı. Son resime dikkatli bakın arkadaşlar. O küçük tepenin önündeki küçük belli olan bir yığma daha var. İşte oradan başlanmalı yoksa çöker. Uzakta...
  13. TATLARLI

    kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel)

    Cevap: kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel) merhabalar karainci doğrudur son resimde. Çatlaktan aşğıya inildiğinde o çatlak biraz daha sağa doğru kayar. 2-3 metre kadar altında kapı çıkar. iki katlı yapı olabilir diye düşünüyorum. boşlluk alıyormusun üstünden kesinlikle kontrol edilmeli.
  14. TATLARLI

    Geç Demir Çağı mezarlık alanı

    Cevap: Geç Demir Çağı mezarlık alanı ilk resim çok anlamlı nasılda belli ediyor kendini. güzel paylaşımınız için teşekkürler ustam.
  15. TATLARLI

    Amazon Mozaikleri

    Cevap: Amazon Mozaikleri elinize emeğinize sağlık ustam. teşekkürler paylaşım için
  16. TATLARLI

    dikili taş bulun

    Cevap: dikili taş bulun dikili taşlar diyelim ustam elinize sağlık.
  17. TATLARLI

    Mezarmı,kasamı,mağaramı?(görsel)

    Cevap: Mezarmı,kasamı,mağaramı?(görsel) merhabalar truva ustam ilk resimde kanal olsa birşeyler olabilirdi ama doğal hocam kayanın yapısı o şekilde. 2. resimde kırılan taşlar insan eli kapı yada kasa aramışlar sanırsam.
  18. TATLARLI

    Haç,ok,makas,tarak hepsi bir arada görsel

    Cevap: Haç,ok,makas,tarak hepsi bir arada görsel Haber duvarına benziyor. Deneme tahtası gibi. Paylaşım için teşekkürler asiavcı ustam.
  19. TATLARLI

    Kyzikos’un konumu ve tarihçesi

    Cevap: Kyzikos’un konumu ve tarihçesi Paylaşım için teşekkürler ustam. Elinize emeğinize sağlık güzel bilgiler..
  20. TATLARLI

    Çenesi oynayan kedi Mısır M.Ö 1300

    Cevap: Çenesi oynayan kedi Mısır M.Ö 1300 Çok iyi. paylaşım için teşekkürler bozkurt hocam emeğinize saağlık.
Üst Alt