Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    tarihi eser görselleri süperr

    Cevap: tarihi eser görselleri süperr Paylaşım için teşekkürler. Bunlar helenistik dönem takıları. Kaya mezarından çıkar. Bayan mezarı. Heykelide mezara inerken çıkar. Emeğinize sağlık.
  2. TATLARLI

    yunan ve roma sanatında mitolojik heykeller

    Cevap: yunan ve roma sanatında mitolojik heykeller Kukır ustam emeğinize sağlıkk konu için teşekkürler.
  3. TATLARLI

    Kuşlar

    Cevap: Kuşlar merhabalar rumların işi bu .Altın para gömüsü. Kaynaklarla hiç ilgilenmeden arkasındaki tepeye çık. Orta noktalarına doğru kazılmış yer varmı? O kadar gelip giden olduysa belki alınmış olabilir. Bak soldaki kuşun ağzının altında x işareti var.Bu bize diyorki tepede ağaç kesilmiş...
  4. TATLARLI

    işareti ve girişi

    Cevap: işareti ve girişi Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık asiavcı ustam.
  5. TATLARLI

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri Sayın değerli ustalarım arkadaşlar öncelikle konu ile ilgili paylaşımlarınız ve yorumlarınız için çok çok teşekkürler. Çok güzel bilgiler sunulmuş. ellerinize emeğinize sağlık. Gören gözü açtıkmıydı bunların hepsi. Sayı sayma...
  6. TATLARLI

    Bilinsiz akıldan yoksun defineciler köstebek yuvasına çevirdi

    Cevap: Bilinsiz akıldan yoksun defineciler köstebek yuvasına çevirdi Çok üzücü haberler.. Bazı yerlerin açılmasına izin verilmiyor. Çünkü açılırsa zaten devlete değil , dış ülkelere resmi olarak gitmek zorunda olan eserler çıkabiliyor. Böyle anlaşmalarda var tabi. Tabi halkımız git gide...
  7. TATLARLI

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Merhabalar Arkadaşlar. Bu konuyla ilgii olarak. Duyduğumuz Gördüğümüz Bildiğimiz kadarını aktarmaya çalışacağız. Konu ile ilgili gerek görsel gerek sözel olarak yorumlarınızıda katarak bu uzun meseleyi az da olsa anlatmaya çalışacaz. Öncelikle Ermenilerdeki üçlemenin temel amacı nedir. Nerden...
  8. TATLARLI

    batıya akan nehir

    Cevap: batıya akan nehir Asiavcı ustam konu için çok çok teşekkürler. en güzel bölümlerinden birini paylaşmışsınız büyük keyifle izledim. Uydudaki bazı kanallarda özellikle amatör belgesellerde çok güzel ve eğitici oluyor ama video olarak bulamıyorum izledikten sonra. İzlerken aklım hep sitede...
  9. TATLARLI

    3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir?

    Cevap: 3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir? Merhabalar. Elinize ağzınıza sağlık ustam. Bu konuyla ilgili açtığım makalede aynı acaba bunları birleştirip bir konuda sabitlesek daha anlatıcı öğretici olurmu. Bu konu hakkında birleşip bi makale hazırlasak fotoğraflarda...
  10. TATLARLI

    İran Nakş-e Rustam, az Acaemenid krallarının mezarları

    Cevap: İran Nakş-e Rustam, az Acaemenid krallarının mezarları Paylaşım için teşekkürler ustam güzel konu olmuş. Üzülerek görüyoruzki aralarımızda çok fark var. Burası bizim sınırlarda olsaydı şimdiye çoktan sprey boyalarla isimler yazılmış aşklar ilan edilmiş yarısı çökmüş geri kalanıda üstüne...
  11. TATLARLI

    Kaplumbağa..görsel

    Cevap: Kaplumbağa..görsel Paylaşım için teşekkürler avcı ustam emeğinize sağlık.
  12. TATLARLI

    papaz

    Cevap: papaz Paylaşım için teşekkürler ustam. Emeğinize sağlık. Harbicinin dediği gibi çok gerçekci duruyor.
  13. TATLARLI

    ilk insanlar hakkında önemli bulgulara rastlandı.

    Cevap: ilk insanlar hakkında önemli bulgulara rastlandı. güzel haber tesekkürler emeğinize sağlık.
  14. TATLARLI

    Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar?

    Cevap: Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar? Oradan alacağınız bakır sikkeler tabi niyadı dolmadıysa. Kaç kişinin bir yılda kazandığı vergiye bedeldir , kaç işçinin yılda kazandığı paradır tahmin edemezsiniz. Şimdi bize değersiz geliyor. Peki o zamana götürün kendinizi birde öyle düşünün...
  15. TATLARLI

    Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar?

    Cevap: Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar? sağ alt tarafına yakınlaştırıp sıvayı görün. Elinizde bi keser götürüp bi tıklatın bakalım. bitirmiş hallini paylaşım amaçlı koymak istiyorsanız. Bir önceki konuda asiavcı ustanın bahsettiği yeri resmi yollarla açın. Buradaki bakırlara ihtiyaç...
  16. TATLARLI

    Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar?

    Cevap: Kayadaki harflerin anlamı usta arkadalar? Merhabalar. Aslında yapmanız gereken tek birşey var. Aşağıdaki resime sadece bikaç dakika bakmak. Bunu herkes görebilir.
  17. TATLARLI

    Bulgaristan'da büyük bir hazine bulundu

    Cevap: Bulgaristan'da büyük bir hazine bulundu Helenistik dönem. Güze eserler çıkmış o kraliçeye 44 yardımcı çok az. Güzel paylaşım ustam teşekkürler. Özellikle Türkiye - Bulgaristan sınırı ve KırcaAliye kadar olan kısım bizim olsaydı Çıkan tarihi izlemek isterdim. Emeğinize sağlık
  18. TATLARLI

    Haç

    Cevap: Haç Merhabalar. Kilise tepeye çıkarken o yolda saklı duruyor olmalı kemik hacı bulduğunuz yerin altından tabi nasıl çıktığını hatırlıyorsunuzdur inşallah. uzun olan uç yönünde tünele ulaşırsınız. Bu tünel o kadar uzundurki kaleyede götürür kliseyede mezarlarada.. Kale'nin yeri güzelmiş...
  19. TATLARLI

    Rölyefli kaya mezarı

    Cevap: Rölyefli kaya mezarı Paylaşım için teşekkürler asiavcı ustam. Erzurumlu ustanın görmemesi dileklerimle :))
  20. TATLARLI

    3 oyma

    Cevap: 3 oyma Merhabalar bozkurt ustam.Kare yaptığım bölümden başlarsanız. Mezara doğru yerden ulaşırsınız doludur ustam çökmüş biraz zaten. Ancak ustam sarı yoktur.Bronz ve bakırdan bikaç zimmetli takı ve yarım insan boyunda puta benzeyen bir heykel çıkabilir.
Üst Alt