Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Cümleten S.A

    Cevap: Cümleten S.A Kanas ustam Hoş geldiniz. Saygılar.
  2. TATLARLI

    Kaya .duvar ve çevresi!

    Cevap: Kaya .duvar ve çevresi! Doğrudur. Avcı ustam. Gözlerinize sağlık. Çok Güzel yapıştırmış. sağ tarafından tutturmuş taşı.
  3. TATLARLI

    Mezar ceşitlerine örnek

    Cevap: Mezar ceşitlerine örnek Asiavcı ustam. Çok yakınlar değil mi birbirlerine :)
  4. TATLARLI

    bu görseli paylaşmamak ayıptır:D

    Cevap: bu görseli paylaşmamak ayıptır:D Mükemmel. Tam anlamıyla mükemmel. Duymuştum ama görmemiştim. Gerçekten mükemmelmiş. Türkiye de olduğu nasılda belli değilmi küçük kapı bekliyor daha..
  5. TATLARLI

    Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri

    Cevap: Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri Merhabalar. Bahsettiğiniz işaretin duvar kayada olması lazım. O Mahseni ifade eder. Tünelle ulaşılan mahseni verir.işarete sırtınızı verdiğinizde sağ çapraza doğru Yardımcı işareti 20-30 adım kadar ileride bularak mahsene...
  6. TATLARLI

    Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri

    Merhabalar. Küplerle ilgili konumuzda önce içinden çıkan emarelerin ne anlama geldiğinden bahsetmeden. Neden küp saklanmış , neden değerli eşyalar koyulmuş , neye göre gömülmüş bunları işleyelim. İlk olarak tarihte ''küp'' şarap ile meşhur olmuştur.Daha öncesinde içine mezar , tahıl gibi...
  7. TATLARLI

    Boş küplerin anlamı yeni

    Cevap: Boş küplerin anlamı yeni Paylaşım için teşekkürler bozkurt hocam. Kesin sonuç vermesede güneybatı yönü çok tercih ediliyor. Bende kül , toz kil , kömür ile ilgili bir konu açıp detaylandırayım tam olsun :)
  8. TATLARLI

    altar mezar ve sunaklar

    Cevap: altar mezar ve sunaklar paylaşım için teşekkürler ustam emeğinize sağlık güzel kareler varmış
  9. TATLARLI

    Höyükmü ..tümülüsmü

    Cevap: Höyükmü ..tümülüsmü höyük avcı ustam. büyük bi ihtimal yurt dışından. Tümülüs olsa oda orta merkezde olur. ev şeklinde değil geniş oda ve tek şekilde olur. Bu bariz höyük arkasında odası vardır bunun
  10. TATLARLI

    Hazine işaretleri kod ve sembolleri

    Cevap: Hazine işaretleri kod ve sembolleri ustam bende katolog olarak varmıştı pdf olarak son halini indirdim. Bize yarayan yön veren işaret sayfalarıda var. Haftaya inşallah çevirmesi için arkadaşlara ileteceğim ustam. Çevirildikçe paylaşırım burada isterseniz tabi ustam.
  11. TATLARLI

    göz yaşı şişeleri görsel

    Cevap: göz yaşı şişeleri görsel paylaşım içim teşekkürler emeğinize sağlık
  12. TATLARLI

    Bathonea antik kenti

    Cevap: Bathonea antik kenti paylaşım için teşekkürler erzurumlu ustam emeğinize sağlık.
  13. TATLARLI

    Kaya mezarı acılmamış

    Cevap: Kaya mezarı acılmamış paylaşım için teşekkürler ustam. Kanalın kıymetini bilelim :) . Önden de fotoğrafını ekleyebilirseniz hocam çok memnun kalacağız. emeğinize sağlık
  14. TATLARLI

    Hazine işaretleri kod ve sembolleri

    Cevap: Hazine işaretleri kod ve sembolleri sayın medli ustam öncelikle konu için çok çok teşekkürler. Bu işaretler onaylı işaretler. Güneydoğu asya yani Çin Hindistan gibi ülkelerde arkeoloji çalışmaları sonucu toplanan işaretler halen toplanıyor sanırsam. Çin'in sınırı Pakistan bölümü türklere...
  15. TATLARLI

    Kutsal Semboller.1.2.3

    Cevap: Kutsal Semboller.1.2.3 Merhabalar. Güzel paylaşım ancak 2. boyut olarak görmekte fayda var. Şuan bu tılsımları aynı isimleriyle halen kullanan papazlar var.
  16. TATLARLI

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Hocam kayalığın üstüne eşkenar üçgende olmalı otluklar içinde kalmış olabilir. Dik inen kanalı tam karşınıza aldığınızda kanalın hafif sol kısmında o ağaçlıkların olduğu yerden biraz açılmalı düzlemesine yapılmış kanal ve altında gerekli sonuç ile...
  17. TATLARLI

    kare oyma - kanal - ve diğer oymalar

    Cevap: kare oyma - kanal - ve diğer oymalar Merhabalar bozkurt hocam. Bölge haber duvarı. ayrı ayrı yerler , mezarlar verilmiş.Bir yerde bebek mezarı var hiç bahsetmeyeceğim. Bakır tabak var. Farklı olarak 2. resim Kayanın büyüklüğünü gösteren resimde orada kazı yapanlar hayvan kemikleri...
  18. TATLARLI

    Kurt sivastan bir örnek

    Cevap: Kurt sivastan bir örnek Belgeselini izlerken gözünüz doğaya çiçeğe böceğe değilde, dağa taşa bakarsa bu kurtu görebiliriz :) Elinize sağlık avcı ustam teşekkürler.
  19. TATLARLI

    Aslan(paylaşım amaçlı)

    Cevap: Aslan(paylaşım amaçlı) paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık kare usta
  20. TATLARLI

    beyin cimnastiği buyrun.

    Cevap: beyin cimnastiği buyrun. en son saydığımda 13 taneydi kapı :) 2 katlı içeriden odalara bölünerek yapılmış kaya mezarlar sistemi. Bacalı olma muhtemel. En zengini genşlten bakıldığında sağ üst kesimde kalan mihraplı olan baba ve oğul diye düşünüyorum. Kare ustam biz bu şekilde hadi...
Üst Alt