Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    koltuk hemde 3 lü..görsel

    Cevap: koltuk hemde 3 lü..görsel Bildiğimiz Kanepe olmuş ustam bu karşıya bi televizyon koy gel keyfim gel :eek: :D :D
  2. TATLARLI

    toplu oyma hac isaretleri

    Cevap: toplu oyma hac isaretleri merhabalar Bizans devletinin kullandığı bayrak simgelerinden birisi bu. Hacı koymanıza gerek yok ikiside gömülü birşey ifade etmez ne yazıkki.
  3. TATLARLI

    Arkadaşlar acil yorum

    Cevap: Arkadaşlar acil yorum Merhabalar dolu mezar. Sunağın hemen ön altı. Sunağın olduğu kaya az uzaktan baktımmı V harfi gibi gözükür işte oradan ortasından başlanmalı. 1 - 1.5 metre kadar bi seviyeden çıkan taşı ve üzerindeki işaret de önemlidir fotoğraflanıp paylaşılmalı eğer taşının...
  4. TATLARLI

    yığma mezar

    Cevap: yığma mezar Sanırım friglerden kalma çok eski. İlk duruşunu hayal edersek içinde tek oda şeklinde tahtalardan kolon yapılan odalardan. Bunun çözümüne ancak iş maknesi ulaşır ustam. Odanın taşıyıcı kolon ömrü yetmiyo oda çöküyo içeride yukarıdan basıklık oluşuyo zamanla. İçerde oluşan...
  5. TATLARLI

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Cevap: Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler hocam bu gibi yerlerde attığın her adımdan köylününde jandarmanında haberi olur. Resim çekmek bile çok zahmetli oldu böyle bir yerde.
  6. TATLARLI

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Cevap: Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler
  7. TATLARLI

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Cevap: Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler Evet kapalı yerleri özellikle koydum ki bakalım anlaşılan olacakmı nasıl yorumlar çıkacak diye merak ettim :) . Teşekkürler yorumunuz ve tüm yorumlar için.
  8. TATLARLI

    Büyük haç , 2 adet çok büyük kanal oyma ve kervansaray,han kalıntısı.

    Cevap: Büyük haç , 2 adet çok büyük kanal oyma ve kervansaray,han kalıntısı. O bulduğunuz küp parçaları oralardan çıkmaz hocam. bölgede kaçak kazıya gelen insanlar kazdıkları yarım kalan çukurlara küp kırıp atarlar bulmuşlar almışlar gitmişler havası verilsin diye devam eden olmasın diye...
  9. TATLARLI

    Büyük haç , 2 adet çok büyük kanal oyma ve kervansaray,han kalıntısı.

    Cevap: Büyük haç , 2 adet çok büyük kanal oyma ve kervansaray,han kalıntısı. Merhabalar bölge ile alakalı olarak şunu net söyleyim. Han mevcut. Kervanyolu üzerinde olduğu bariz. Dağ ortasında vs vs. Birçok konaklama yeri mevcut. Haç diye tabir ettiğiniz yerin karşısındaki tepe. Görevli asker...
  10. TATLARLI

    slm oyukların anlamı nedir

    Cevap: slm oyukların anlamı nedir Merhabalar. Bu işaret gözyaşı şişesi vermez. Bana şeklini ve kapağının neyden yapıldığı anlatarak özelden mesaj olarak iletin. Forum içinde yanlış bilgi olmasın.Oyma Zemin altı küçük tünelle girilen tekli mezar oda verir. 50 metrelik çevreyi iyi gezmelisiniz...
  11. TATLARLI

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Merhabalar Burası 1. derece sit alanı olan bir bölgedir. Kırşehir Mucurda , dağ evleri diye bilinen bölgedir. Zamanla açılmış tahrip görmüş ancak kalanlar fotoğrafladım. Kille karıştırılmış kumdan yapılmış evler. Parçalanabilir kolay işçilik mevcut. Dilediğiniz resimi orjinal boyutta atabilirim...
  12. TATLARLI

    mahsen..konyadan

    Cevap: mahsen..konyadan emeğinize sağlık asiavcı ustam. Sanki eksiklik var fotoğraflarda :)
  13. TATLARLI

    Kaya mezarı..karabük

    Cevap: Kaya mezarı..karabük afiyet olsun :) erzurumlu ustamızda el fenerini tepsiyemi bırakmış :) :)
  14. TATLARLI

    zemin altı acılmış görseller muhteşem

    Cevap: zemin altı acılmış görseller muhteşem Paylaşım için teşekkürler asiavcı ustam. 3. Resim çok kaliteli. Emeğinize sağlık.
  15. TATLARLI

    istanbuldan kaya mezarı görseli

    Cevap: istanbuldan kaya mezarı görseli Paylaşım için teşekkürler bozkurt hocam emeğinize sağlık..
  16. TATLARLI

    Sizce kapatılmış mı?

    Cevap: Sizce kapatılmış mı? Merhabalar truva ustam. iki ihtimal var net konuşmak yanlış olur. Kapatılmış da olabilir. Bir definecinin torpiline denk gelmşte olabilir. Günümüzde patlatan patlana zaten. ruhumuz bile duymuyor.
  17. TATLARLI

    kar tutmayan zemin

    Cevap: kar tutmayan zemin Merhabalar. Bahsettiğiniz yeri az çok tahmin ettim. Nokta denemek istiyorum diyorsanız. Pusula ile gidin. Kar oluşmyan bölgein üstünden kuzey-kuzeydoğuya doğru yürüyün. Duvar kayası , yer kayasıda olabilir ama büyüktür. bir kuş resmi görmelisiniz ağzında çöp olur. Eğer...
  18. TATLARLI

    Vayyy halimize

    Cevap: Vayyy halimize o cihhaz düzgün çalışsın diye çıkartmıştır :) yada takılarla test yapıyordur :p
  19. TATLARLI

    yuvarlak ve kanallı küçük kare oyma

    Cevap: yuvarlak ve kanallı küçük kare oyma Bozkurt hocam. o kanalı dere olarak düşünün. Oymanın biri karşı tepe. biri bulunduğunuz tepe. karşı tepe daha uzak dereden. Bu işaretlerin hepsi bağlantılı diye düşünüyorum. Oymalar sadece mezar var demiş. Mezarlar ek işaretlerle betimlenip kime neye...
  20. TATLARLI

    yuvarlak ve kanallı küçük kare oyma

    Cevap: yuvarlak ve kanallı küçük kare oyma Merhabalar bozkurt hocam. Bu resimler geldikçe sizin bölgeyi harita misali yukarıdan görmeye başlıyorum. Bu ek işaret. Çok oyun oynamışlar taşlarla. Hepsi bağlantılıda hangisi sonuç kestirmek arazide sonuç bulur ancak. İşin zor tarafıda ne hediyelik...
Üst Alt