Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. TATLARLI

    Yılan başı ve etraftaki işaretler!

    Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler! yazmakta tereddüt etmiştim keşke yazsaymıştım. Evet incir ağacıdır o ağaç. Şelaleden kuzey yönü o ağacı verir zaten buna orada pusula ile tekrar bakın..Ağaçtan Bir metre suyun olduğu yöne doğru geriden. bu unutulmamalı.
  2. TATLARLI

    Yılan başı ve etraftaki işaretler!

    Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler! Önce konu ile ilgili sorunuza yanıt vereyim. Evet ermeni üçlemesi var din ile alakalı. Yaşadığınız bölge neresidir bilmiyorum. Açık açık konuşmak gerekirse yer vermek istemedim. Çünkü bebek mezarı. Ve Mezara karşıyım. Yasal olarak da izin alamazsınız...
  3. TATLARLI

    Yılan başı ve etraftaki işaretler!

    Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler! Merhabalar. Çok güzel yerleriniz olduğunu biliyorum. Dinlerine saygın yaşamış ermenilerin olduğu bir bölge. Diğer konularınızda bunu fazlasıyla gösteriyor benim için. Hevesinizi bu konuda kırmak istemezdim kesinlikle. Bulduğunuz taş. Yeni doğmuş Bir din...
  4. TATLARLI

    arabesk resimler

    Cevap: arabesk resimler ilk resim o bölgenin Türkiye'de olduğunu bilsem. İlk boş günümü orada geçireceğime eminim. Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ustam.
  5. TATLARLI

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. Kendimi Seviyorum sizin yorum konularınızla. 5. Resim ve doğru tercihim :) . Bu balıklar bi deniz oldu ustam önümüzdeki pazar dönüyorum ona göre. birşey daha eklemek istiyorum tek değil. Bu araziden 10 mt kadar aşağı inip bu araziye baktığımda toprak olmadığını...
  6. TATLARLI

    Kaya mezar görsel

    Cevap: Kaya mezar görsel
  7. TATLARLI

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı Afiyet olsun kukır ustam. Canım çekti valla birde tatlı olurki onlar :)
  8. TATLARLI

    Kaya mezar görsel

    Cevap: Kaya mezar görsel Yer güzelmiş abi hangi il burası. Çift yatak mı var içerisinde. Çıkmak için yapılan merdivenler değişik yöntemmiş.
  9. TATLARLI

    tümülüs ve yığma kaşifleri

    Cevap: tümülüs ve yığma kaşifleri Erzurumlu ustam Kilo almış biraz çiçek dikmek iyi gelir :) Sarpedon usta aynı güler yüz :) yozgatlıda orada. 2 kişiyi göremedim. Artık biri fotoğraf çekse diğeri tepededir :)) Selamlar olsun Saygılar..
  10. TATLARLI

    Türkiyede bulunmayı bekleyen büyük defineler var mı

    Cevap: Türkiyede bulunmayı bekleyen büyük defineler var mı En başta Doğu ve Güneydoğu bölgesi tüm Dünya'ya ün salmaya yetecek kapasitede Tarih üstüne Tarih belkide onlarca medeniyet üst üste. Kendim Şahidim geçenlerde Vanlı bir arkadaşın Evinde Duvarda Hançer vardı. Bir bakayım dedim...
  11. TATLARLI

    Bir Ermeni kanatlı grifon handles.Persepolis bir sürahi sunulması

    Cevap: Bir Ermeni kanatlı grifon handles.Persepolis bir sürahi sunulması Buu kanatlı grifon perslere özel yani 1 atlı ve arkasında 3 kutsal adam. 4. gözler olarak paylaştığınız bir gerçek heykeltraş olsa arka tarafında bu resmedilirdi. Ermenilerle ilişkisi Azarbeycandan kaynaklanıyor.Bir...
  12. TATLARLI

    lahit acılışı

    Cevap: lahit acılışı Eli öpülecek adammış artık önümüzdeki bayrama :)
  13. TATLARLI

    ankaradaki tümülüs

    Cevap: ankaradaki tümülüs Paylaşım için teşekkürler ustam. 2-4 yıl falan oluyor bu tümülüsün tepeye çıkmadan kuyu var. İçinden 8 yıllık ceset çıkardılar töre ile öldürmüşler haberlerde izlemiş tümülüsü görünce ertesi gün gezmeye gitmiştim. Ama tabi yok birşey. Elinize sağlık paylaşım için...
  14. TATLARLI

    gülelim acınacak halimize

    Cevap: gülelim acınacak halimize Asi ustam şu kırmızı şapkalının burnu az küçük olsa kime benziyor acaba :)
  15. TATLARLI

    2013 Yılında Avcılığa Gelen Zam ve Vergi Fiyatları

    Cevap: 2013 Yılında Avcılığa Gelen Zam ve Vergi Fiyatları Öptüre Öptüre yanak kalmadı be harbici ustam :) :)
  16. TATLARLI

    2013 Yılında Avcılığa Gelen Zam ve Vergi Fiyatları

    Faydalı bir konu olarak düşündüm Yine zam gelmiş. Yeni vergi ve avcılık ücretleri : Avcılık belgesi -Avcılık derneklerine dahil olan 117,85 127,04 TL -Dahil olmayanlar 128,80 138,84 TL Silah taşıma ruhsat harcı (her yıl)...
  17. TATLARLI

    Haçlar

    Cevap: Haçlar Tapınım amaçlı yapılmış mihraplar . Kiliseyi tahmin bile edemiyorum. Mükemmell bi yer mükemmel işçilikler. Bazı haçlar figüran olarak duruyor bunlar papaz ve onların geleneğinde olan onu koruyan kutsal atlı savaşçılar içinde yapılıyor. Sondan 3. resimde sağ üst dağda eski kale...
  18. TATLARLI

    Kaya mezar çözümü...görsel bilgi

    Cevap: Kaya mezar çözümü...görsel bilgi Kendi görebildiğimi yazayım harbici ustam. Değerlendirme yine sizin tabikide. Şimdi ilk resimde büyük daire içindeki alanı tamamen kapalı olarak düşünün. Patlatılmış Üst ön taraflarına horosanlı yapıştırma kapı varmıştı ama bulamamışlar demekki girişini...
  19. TATLARLI

    Balıklı çeşme tum fotolar

    Cevap: Balıklı çeşme tum fotolar Merhabalar. Çeşme taşınmış dediniz. Ancak su yolu eskisinin aynısı gibi duruyor. suyun aktığı yerin havuzu 3 metre uzunluğundamıdır? ;Sol tarafında iki akarlı olan havuzlar 1 er metre genişliğinde. Ve bu suyun yere düştüğü yerde Siyah dörtgen taş varmıymış. Bu...
  20. TATLARLI

    Mezarlık ortaya cıktı

    Cevap: Mezarlık ortaya cıktı Asi ustam Konularınızı takip eden herkesin muhakkak bilgisine birşeyler kattığına eminim. Paylaşmak fedakarlıktır. Siz öğreterek paylaşıyorsunuz işte bu paha biçilemez.. Saygılar.. K. Gelsn.
Üst Alt