Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele bu son fotodaki oymanın baktığı yönün fotosu varmı. derinlik 8-10cm demişssiniz 1cm 1adım yada 1cm 10 adım oymanın baktığı yer incelenmeli.ayrıca şelaleyide görmek isteriz değilmigöz kırp
  2. KARE(KUKIR)

    Farklı işaret

    Cevap: Farklı işaret fenerli ustam benim düşüncem iki mezar var. arazinin daha üst kısımlarında olmalı diye düşünüyorum.
  3. KARE(KUKIR)

    görsel paylaşım

    Cevap: görsel paylaşım gönlüne sağlık FENERLİ ustam güzel paylaşım .
  4. KARE(KUKIR)

    dikdörtgen oymamı?

    Cevap: dikdörtgen oymamı? aynen katılıyorum.
  5. KARE(KUKIR)

    dostlar yorumlarınızı bekliyorum.

    Cevap: dostlar yorumlarınızı bekliyorum. eyvallah MAMİ kardeşim inşallah aynı benzerlikleri taşır.
  6. KARE(KUKIR)

    dostlar yorumlarınızı bekliyorum.

    Cevap: dostlar yorumlarınızı bekliyorum. varmı yokmu bilmiyorum usta ama kısmet olurda gidersem detaylı bi inceleme yaparım sandukada.
  7. KARE(KUKIR)

    dostlar yorumlarınızı bekliyorum.

    Cevap: dostlar yorumlarınızı bekliyorum. gönlüne sağlık TRUVA usta bende aynı şekilde 2 oda daha olduğunu düşünüyorum. acaba diyorum sağdaki zemindeki 3 oymada kasanın habercisimi:confused:
  8. KARE(KUKIR)

    dostlar yorumlarınızı bekliyorum.

    Cevap: dostlar yorumlarınızı bekliyorum. FENERLİ dostum ben açıkcası iki odanın daha olduğunu düşünüyorum ama yeri bilmiyorum görmedim anlatılan çizmiş olduğum krokide doğru yada yanlış bu şekilde anlatıldı.yorumun için saol dostum.
  9. KARE(KUKIR)

    dostlar yorumlarınızı bekliyorum.

    bi arkadaşın uzun yıllar önce gördüğü ve bana anlattıkları siz dostlara fotoraf olmadığı için bi kroki yardımı ile anlatmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum
  10. KARE(KUKIR)

    Hutame Den Uydu Bağlantılı Leptop Alıp Dolandırlmayın.

    Cevap: HUTAME den uydu bağlantılı leptop alıp dolandırlmayın. medli ustam çok geçmiş olsun inan konuyu okuyunca gerçekten üzüldüm. senin adınamı hayır seni bilmem tanımam burda tanıdığım kadarı ile özü sözü bir insansın ve büyüğümsün ellerinden öperim. dünyalığı tercih eden ve ahiretini yıkan o...
  11. KARE(KUKIR)

    orjinal yılan...!!

    Cevap: orjinal yılan...!! valla haklısın usta iyi fikir hilmiyi yakalayıp bunu dolamak lazım:D:D:D:D
  12. KARE(KUKIR)

    kanallı yuvarlak oyma çözümü

    Cevap: kanallı yuvarlak oyma çözümü gönlüne sağlık selçuk usta güzel bi paylaşım olmuş.
  13. KARE(KUKIR)

    bu oyma hangi yönü veriyor

    Cevap: bu oyma hangi yönü veriyor
  14. KARE(KUKIR)

    Kendi Fotoğraf Makinamdan ASLAN KAYA - GÖRSEL AMAÇLIDIR...

    Cevap: Kendi Fotoğraf Makinamdan ASLAN KAYA - GÖRSEL AMAÇLIDIR... gönlüne yüreğine sağlık dostum. ayaklarına sağlık güzel bi paylaşım olmuş.
  15. KARE(KUKIR)

    kuş yuvası

    Cevap: kuş yuvası aynen öyle birşeydi ağa usta adını cinsini bilmem ama.
  16. KARE(KUKIR)

    kuş yuvası

    Cevap: kuş yuvası yok usta yakında göl yok bıldırcın yumurtasından az küçük boyutları.
  17. KARE(KUKIR)

    kaya hac işareti

    Cevap: kaya hac işareti
  18. KARE(KUKIR)

    bu şekillerden 200 metre alan içinde 20 kadar var..

    Cevap: bu şekillerden 200 metre alan içinde 20 kadar var.. konunu fotoraflı bölüme taşıyorum ordan takip edersin yasin kardeş
  19. KARE(KUKIR)

    kuş yuvası

    Cevap: kuş yuvası yok değil ustad keklik yumurtasını çok iyi bilirim.
Üst Alt