Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Bır ınsan yuzu

    Cevap: Bır ınsan yuzu
  2. KARE(KUKIR)

    Kadir gecesi

    Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize tüm dostlara bu mubarek geceden feyiz almaları...
  3. KARE(KUKIR)

    erhan

    Cevap: erhan hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
  4. KARE(KUKIR)

    bu hayvanın adını koyamadım ve vaz geçtim

    Cevap: bu hayvanın adını koyamadım ve vaz geçtim sen gez bakalım erzurumlu daha cezanı da kesemedik gelirken boş gelme ona göre:)))
  5. KARE(KUKIR)

    orak ile ne yapmaya çalışıyor.

    Cevap: orak ile ne yapmaya çalışıyor.
  6. KARE(KUKIR)

    Mersin gülnar yoresi

    Cevap: Mersin gülnar yoresi inşallah yanılmıyorum KANAS USTAMIN BAHSETTİĞİ İŞARETLER BUNLAR OLMALI yer gerçekten mükemmel bi yer valla benimde çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim(alkış)
  7. KARE(KUKIR)

    Iftar saati

    Cevap: Iftar saati bakmayın öyle güldüğümüze üşümekten dişlerimizi sıkıyoruz doğal olarakda gülüyor gibi bi görüntü doğuyorkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum donduk yav ben temmuz ayında böyle bi soğuk böyle bi üşüme görmedim koptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum asii abiiii ALLAH...
  8. KARE(KUKIR)

    Iftar saati

    Cevap: Iftar saati bozkurt usta sorma yav saray keyfimi desek ne desek bilmem ki valla bu sıralar hgaklısın pek giremiyorum siteye gece çalışıyorum o yüzden uykudan fırsat bulunca giriyorum. bazende izin gününde bi kaçamak yapıyoruz valla.
  9. KARE(KUKIR)

    kanal

    Cevap: kanal bu foto sanamı ait bilmiyorum barış daha öncede yorum yapılmıştı bu fotoya. tek değil yan yana iki tane mezar olmalı.
  10. KARE(KUKIR)

    mağara

    Cevap: mağara
  11. KARE(KUKIR)

    Ustalardan Yardım.

    Cevap: Ustalardan Yardım. bende ustalara katılıyorum. bu arada açılmış bi yerin var daha yakından çek detayıyla çek sende göreceksin ama detayıyla foto ve açıklama okey.
  12. KARE(KUKIR)

    Kare oyma

    Cevap: Kare oyma
  13. KARE(KUKIR)

    Fakir hane bitti

    Cevap: Fakir hane bitti ALLAH (cc) ÇOÇUKLARINLA HUZURLU MUTLU UMUTLU OTURMAYI NASİP ETSİN ABİM ÇOK DA GÜZEL OLMUŞ HANİ MAŞALLAH .
  14. KARE(KUKIR)

    Burası Mezar mıdır ?

    Cevap: Burası Mezar mıdır ? 3 fotodaki oyma yada D oyma her neyse güzelce otdan bi temizle ve takrar fotola güzel yerdesin ama önce temizlik bide öyle bakalım.
  15. KARE(KUKIR)

    Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

    Cevap: Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina kaynak nerdedir su nerden batar ve nerden çıkar bunu bi araştır ve incele.
  16. KARE(KUKIR)

    Meryem ana kilisesi__-kendi objektifimden__-

    Cevap: Meryem ana kilisesi__-kendi objektifimden__- gönlüne yüreğine emeğine sağlık ağa usta.
  17. KARE(KUKIR)

    dere kenarındaki girinti

    Cevap: dere kenarındaki girinti
  18. KARE(KUKIR)

    Ustalarım Kayada Oyma işareti ?

    Cevap: Ustalarım Kayada Oyma işareti ?
Üst Alt