Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    rölyefli asker paltolu..

    Cevap: rölyefli asker paltolu..
  2. KARE(KUKIR)

    ayak izi

    Cevap: ayak izi ayağın topuğundaki çentik ben gerideyim diyor ama ayağın arka kısmının baktığı fotosu varmı.
  3. KARE(KUKIR)

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? sorma abii evden eser kalmadı kalanlarıda paylaşayım dedim:=))))
  4. KARE(KUKIR)

    2 tane yanyana oyuk ve yan tarafındaki büyük kayada bunlar var

    Cevap: 2 tane yanyana oyuk ve yan tarafındaki büyük kayada bunlar var
  5. KARE(KUKIR)

    üçgen kaya ve yanında oturak taşı

    Cevap: üçgen kaya ve yanında oturak taşı
  6. KARE(KUKIR)

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! roma dönemine ait aile mezarları. bu taşların olduğu yerde kuyuda olmalı hiç dikkatini çektimi.
  7. KARE(KUKIR)

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! halit kardeş Ankara ya bağlı bi ilçe sanırım bu bölge. yeri söyleme evet yada hayır demen yeterli.
  8. KARE(KUKIR)

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! bu mezar stelleri roma dönemine ait.bu stellerin aşağı tarafına yani derenin aktığı yöne doğru in nerken mezarlı geç daha aşağıda derenin sağ yamacındaki zemin altı kaya mezarlara bak mezarların üst kısmında mermerden bi kaya ve üzerindee oymalar...
  9. KARE(KUKIR)

    ERZURUM / KIZILKURT Muhteşem bir Kare oyma ve Mezarı

    Cevap: ERZURUM / KIZILKURT Muhteşem bir Kare oyma ve Mezarı
  10. KARE(KUKIR)

    Acılmış kasamıdır

    Cevap: Acılmış kasamıdır bir şeyleri ezmek için yapılmış olsaydı küçük bi kanal yada altda bi delik olmalıydı diye düşünüyorum. benim fikrim kasa olduğu yönünde.
  11. KARE(KUKIR)

    ERZURUM / KIZILKURT Muhteşem bir Kare oyma ve Mezarı

    Cevap: ERZURUM / KIZILKURT Muhteşem bir Kare oyma ve Mezarı
  12. KARE(KUKIR)

    kare oyma içinde yuvarlak oyma

    Cevap: kare oyma içinde yuvarlak oyma
  13. KARE(KUKIR)

    isaretinden uzak olmaz bir acik kaya mezari ve isaret bir koltuk tasi

    Cevap: isaretinden uzak olmaz bir acik kaya mezari ve isaret bir koltuk tasi Eyvallah ersan kardeşim evet bayagı deforme olmuş ama güzel bi kaya mezar ve örnek açısından da güzel bi konu gönlüne sağlık.
  14. KARE(KUKIR)

    ne olgunu çözemedim

    Cevap: ne olgunu çözemedim
  15. KARE(KUKIR)

    isaretinden uzak olmaz bir acik kaya mezari ve isaret bir koltuk tasi

    Cevap: isaretinden uzak olmaz bir acik kaya mezari ve isaret bir koltuk tasi
  16. KARE(KUKIR)

    Merdiven işareti

    Cevap: Merdiven işareti
  17. KARE(KUKIR)

    selamünaleyküm

    Cevap: selamünaleyküm hoş geldin sefalar getirdin arkadaşım.
  18. KARE(KUKIR)

    Bır kare ısaretı

    Cevap: Bır kare ısaretı
  19. KARE(KUKIR)

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti
Üst Alt