Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor

    Cevap: Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor :D:D:Dkoptumkoptumkoptum;);)
  2. KARE(KUKIR)

    kaya üzerindeki oymalar

    Cevap: kaya üzerindeki oymalar ilk foto gizli bi haç bence. büyük oyma tarafındamı ikinci foto.
  3. KARE(KUKIR)

    Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor

    Cevap: Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor ustam her halukarda aşağıya doğru akar:)
  4. KARE(KUKIR)

    Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor

    Cevap: Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor arazideki kaymalar aşağıya doğrumu olur sağa solamı olur acaba................*???
  5. KARE(KUKIR)

    çarpı işareti

    Cevap: çarpı işareti resim defineforumu com
  6. KARE(KUKIR)

    oyma ''T'' ve oyma ''V'' işareti

    Cevap: oyma ''T'' ve oyma ''V'' işareti
  7. KARE(KUKIR)

    Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz

    Cevap: Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz batı kısmında hafif düzlükte üçgen bi tarla olacak orayıda incele olurmu. özellikle üçgenin sivrisinde cihaz yardımı al.
  8. KARE(KUKIR)

    Bunlar doğal oluşummu sizce

    Cevap: Bunlar doğal oluşummu sizce
  9. KARE(KUKIR)

    kurt mu

    Cevap: kurt mu :D:D:Dağa ustam fotoyu büyütüp varsa mercekle bakarsan ne kadar ürkek baktığını görürsün ustam kurt öyle bakmaz ayrıca kuyruk yapısı ve kısacası duruşu bariz tilki ustaa(alkış)(alkış)
  10. KARE(KUKIR)

    iç içe geçmiş kare oyma...

    Cevap: iç içe geçmiş kare oyma... biraz sabır kardeşim umarım diğer arkadaşlarda konuya bakacaktır. şimdi bu kaya üzerinde boşluk tespiti yaptınızmı ve işaretlediğim yerlerde biraz şüpheli buldum buraların da boşluk varmı kontrol etmek lazım. ayrıca karenin baktığı yönünde fotosu varsa konuna...
  11. KARE(KUKIR)

    tümülüs yardım !!!

    Cevap: tümülüs yardım !!! süperdi MAMİ kardeşim gönlüne sağlık çok güzel bi anlatım olaya farklı bi yaklaşımla anlatmıssın. konu sahibi arkadaşımda anlamıştır. saygılar.
  12. KARE(KUKIR)

    kurt mu

    Cevap: kurt mu değil abi bariz tilki.
  13. KARE(KUKIR)

    bi kare oyma daha...

    Cevap: bi kare oyma daha... siyah ile çarpı attığım yerde boşluk tespiti yapabilirsin işlem görmüsse belli eder. kaya üzerindeki siyah çizgileri soruyorsan kayanın kestleri düzgün ve işçilik var gibi önlerinde 3 adıma kadar boşluk varmı kontrol et.
  14. KARE(KUKIR)

    Miraç Kandili Mesajları

    Cevap: Miraç Kandili Mesajları Amin inşallah. tüm dostların abilerin kardeşlerin bu mubarek MİRAÇ KANDİLİNİ canı gönülden kutluyorum.
  15. KARE(KUKIR)

    Çeşmedeki işaret Papaz Kellesi mi?

    Cevap: Çeşmedeki işaret Papaz Kellesi mi? şimdi bu son fotoları atınca kafamda şöyle birşey canlandı papazın baktığı yönde yığma acaba kama dedğim benzettiğim işaret ölçüsü acaba bu yığmaya denk düşermi şimdi kamanın ölçüsünü çok merak ettim valla
  16. KARE(KUKIR)

    bi kare oyma daha...

    Cevap: bi kare oyma daha... ilk fotoda işaretlediğim yerlerde boşluk tespiti yapın ayrıca kare oymanın baktığı yönde önemli
  17. KARE(KUKIR)

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele
  18. KARE(KUKIR)

    Çeşmedeki işaret Papaz Kellesi mi?

    Cevap: Çeşmedeki işaret Papaz Kellesi mi?
  19. KARE(KUKIR)

    kurt işareti

    Cevap: yardım lütfen fotoyu tekrar yükle kardeşim
  20. KARE(KUKIR)

    Farklı işaret

    Cevap: Farklı işaret sen işini bilirsin FENERLİ ustam. ayarıca küçük dikdörtgen içine aldığım suretin tekinin alnında küçük bi haç var gibi ben öyle gördüm ama yanılıyorda olabilirm. saygılar.
Üst Alt