Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı

    Cevap: Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı ersan kardeşim zarar vermeden tahta bi tokmala bi incele boşluk veriyormu ama bana suret gibi geldi büyük kare içine aldığım yer
  2. KARE(KUKIR)

    Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı

    Cevap: Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı
  3. KARE(KUKIR)

    Ermeni köyü

    Cevap: Ermeni köyü
  4. KARE(KUKIR)

    yengeçmi

    Cevap: yengeçmi bu ya ustaca yapılmış bi işaret yada sadece yansımadan ibaret benim fikrim bu yönde.
  5. KARE(KUKIR)

    Nedir Bu Sandık ?

    Cevap: Nedir Bu Sandık ? aynen sandıktan çok lahit mezar desek yeridir ALLAH(cc) gönlünüze göre versin.
  6. KARE(KUKIR)

    Koltuk

    Cevap: Koltuk fotoları çok yakın çekiyorsun ersan kardeş tamam yakın çekmekde gerekior ama uzak fotolarını neden çekmiyorsun 5 mt geriden çek mesela koltuğu ve konuna tekrar ekle.
  7. KARE(KUKIR)

    Kapalı bır mara

    Cevap: Kapalı bır mara açılmamış dedğin yerler dönem soygunu yemiş gibi bence.
  8. KARE(KUKIR)

    Horasanlan sıvalı bır mara azı

    Cevap: Horasanlan sıvalı bır mara azı
  9. KARE(KUKIR)

    Horasanlan sıvalı bır kaya mezarı

    Cevap: Horasanlan sıvalı bır kaya mezarı benim düşüncemde bu yönde umarım sen haklısındır:)
  10. KARE(KUKIR)

    hageberg )

    Cevap: hageberg ) kardeş hoşgeldin iyi forumlar.
  11. KARE(KUKIR)

    yorumsuz

    Cevap: yorumsuz nasip kısmet işi gelirsin üstüne bi kazmalık yer kalır ama nasibin yoktur bırakır gidersin birisi gelir bi kazma vurur alır gider nasibini. ALLAH(cc) ne verecekse hayırlısını versin inşallah.
  12. KARE(KUKIR)

    tuğrul kuşu(zümrüdü anka) kuşu

    TÜRK MİTOLOJİSİ TUĞRUL KUŞU (ZÜMRÜDÜ ANKA KUŞU) "Simurg" veya bir diğer ismiyle "Zümrüdü Anka" efsanevi bir kuştur. Türk mitolojisinde ise ismi "Tuğrul Kuşu"dur. Rivayet olunur ki, kuşların hükümdarı olan Simurg Anka, Bilgi Ağacı' nın dallarında yaşar ve her şeyi bilirmiş... Kuşlar...
  13. KARE(KUKIR)

    görsel

    Cevap: görsel güzel paylaşım gönlüne sağlık abii.
  14. KARE(KUKIR)

    s.a

    Cevap: s.a ve alüykümselam hoş geldin arkadaşım.
  15. KARE(KUKIR)

    pederniko buraya bak

    Cevap: pederniko buraya bak ellerin dert görmesin METİN usta iyi yapmıssın.
  16. KARE(KUKIR)

    kaya ve oymalar

    Cevap: kaya ve oymalar bu mihrapların baktığı yönünde fotosunu ekle konuna.
  17. KARE(KUKIR)

    duvarda kare oyma

    Cevap: duvarda kare oyma barış kanal nereye dolanıyo insan merak eder kayanın diğer tarafına bi bakar kanalın sonunda ne var değilmi.
  18. KARE(KUKIR)

    duvarda kare oyma

    Cevap: duvarda kare oyma
  19. KARE(KUKIR)

    ne görüyorsunuz . pratik yapalım

    Cevap: ne görüyorsunuz . pratik yapalım pikseli yüksek bi makina ile terar çek foto çok kalitesiz.bu haliyle yanıltır.
  20. KARE(KUKIR)

    Ramazan Bayramı Mesajları

    Cevap: Ramazan Bayramı Mesajları cümleten selamünaleyküm. tüm dostların mubarek RAMAZAN BAYRAMI kutlu olsun. ALLAH(cc) nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah.
Üst Alt